MENI

Toyota Hybrid-R koncept sve bliže premijeri u Frankfurtu

Nepobedivi Toyota Hilux “Invincible“

13. 08. 2013. Comments (0) Views: 455 Industrija, Subaru

SUBARU U KANADI OSTVARIO REKORDNU JULSKU PRODAJU

Kompanija „Subaru Kanada“ peti uzastopni mesec beleži povećanje prodaje sa 3.250 vozila isporučenih u julu što je 37,6 procenata više nego što je prodato u istom periodu prošle godine. Od početka ove godine Subaru beleži porast od 20,2%, a brend grabi ka još jednoj uspešnoj godini nastavljajući sjajne rezultate postignute u rekordnom prvom i drugom ovogodišnjem kvartalu.

BRZ12154s

Subaruov najnoviji kompaktni „krosover“, u Evropi poznat kao „xv“, a u Americi i Kanadi kao „xv krostrek“ oborio je sve dosadašnje rekorde podižući ukupnu prodaju u mesecu julu za novih 2,8%. Subaru „brz“, sportski kupe sa zadnjim pogonom koji je nedavno stigao i na naše tržište podigao je julsku prodaju u Kanadi za 103 procenta, dok su Subaru „impreza“ sa povećanom prodajom u julu za 32,5% i „forester“ sa plus 28,1% takođe bili izuzetno zanimljivi kupcima.

„Naš kontinuirani uspeh u 2013. godini dugujemo našim kanadskim kupcima“ kaže Širo Ohta, predsednik i generalni direktor kompanije „Subaru Kanada“. „Osluškujući potrebe naših kupaca zaslužili smo njihovo poverenje i podršku jer smo posvećeni razvoju vrhunskih tehnologija i fokusirani smo na funkcionalnost, bezbednost i pouzdanost i želju da tržištu nudimo samo jedinstvene proizvode“.

Komentari su zatvoreni.