MENI

Borković spreman za finale u Češkoj

Vidosavljević ubedljiv na treningu

30. 08. 2013. Comments (0) Views: 929 Autosport, Drift

DRIFT RACE PONOVO U ČAČKU 8. SEPTEMBAR 2013.

Nakon uspešno organizovanih drift trka za šampionat Srbije, grad Čačak je PONOVO domaćin treće SDC drift trke, 8. septembra, na istoj stazi „Autoprevoz Čačak“, Auto tjuning klub, SDC i Tuning Styling organizuju novi drift spektakl. Pored najboljih srpskih driftera, posetioce će čekati nova iznenađenja i novi drifteri iz regiona.

drift_cacak_5

Dan ranije 7. septembra, nakon trening vožnji, od 21 čas, posetioci mogu uživati u noćnoj žurci pored staze uz DJ Marcheza. Pozivamo sve auto moto klubove da nam se pridruže na manifestaciji i izlože svoja vozila i time prikažu svoje aktivnosti posetiocima i ostalim ljubiteljima auto moto sporta. Kotizacija za izlaganje i postavljanje štandova auto moto klubova je besplatna.

Pored drift trka, deo obaveznog programa su ivožnje u drift taxi-u, tuning styling izložba, atraktivne vožnje motocikala, a o zabavnom delu programa pobrinuće se DJ Marchez.

15

Prijavljivanje preko formulara ili na telefone ATC kluba: 060/30-90-900 i 064/11-999-89.

Staza ima kvalitetan asfalt i sastoji se iz jednog dužeg pravca (250m) koji je pogodan za startna ubrzanja i nekoliko kombinacija otšrijih krivina za duele u twin driftu. Sudije ocenjuju brzinu auta kojom se ulazi u krivinu, ugao zaokreta, kontrolu automobila priekstremnim uslovima, blizinu prolaska pored označenih čunjeva i naravno, opšti utisak.

Suvišno je napominjati da su škripa guma, buka motora, oblaci dima koji ostaju za automobilma koji svaku krivinu prolaze bočno nesvakidašnji doživljaj za posetioce.

kurbalija

Vidimo se u Čačku!

Komentari su zatvoreni.