MENI

Ford proslavlja 21 godinu uz Ligu šampiona

U Francuskoj počela proizvodnja Yarisa za severnoameričko tržište

27. 05. 2013. Comments (0) Views: 558 Galerija, Industrija, Mercedes-Benz, Vozili smo

Uživali smo u „divljim lepotanima“ novim zvezdama Mercedesa

Mercedes Benc svim ljubiteljima dobrih automobila pružio je ekskluzivnu priliku da od 25 do 27. maja na Nacionalnoj vozačkoj Akademiji (NAVAK) u Subotištu, prisustvuju jedinstvenom događaju pod nazivom Star Experience. Karavan Mercedes Benc vozila krenuo je 1. maja iz Štutgarta sa prvim zaustavljanjem u Mađarskoj, potom u Sloveniji i Rumuniji.

IMG_4646 copySvi učesnici treninga mogli su da uživaju u uzbudljivoj vožnji najnovijih Mercedes Benc modela počev od A klase, preko E klase, pa do super sportskih C 63 AMG, SLK 55 AMG, SL 63 AMG i CLS 63 AMG Shooting brake.

IMG_4372a copyPored najatraktivnijih vozila prisutni su bili u prilici da upoznaju i voze automobil koji je rodonačelnik novog segmenta u putničkim vozilima, novu Mercedesovu CLA klasu.

IMG_4300 copyČitav događaj vodili su profesionalni instruktori vožnje iz Mercedes Benc vozačke Akademije i iz NAVAK trening centra na čelu sa Majkl Tumom koji je već poznat klijentima u Srbiji po svojim izvanrednim načinima vežbe i treninga na najbržim Mrecedes Benc modelima. Učesnici su bili podeljeni u četiri grupe, tako da su svi vozači imali priliku da voze modele u različitim uslovima, a instruktori su objašnjavali sve situacije u vožnji i najnovije funkcije Mercedes Benc bezbedonosnih sistema (Distronic plus, lane keeping assist, active blind spot assist).

Karavan iz Srbije nastavlja put Ukrajine i kretaće se prema Baltičkim zemljama.

Komentari su zatvoreni.