MENI
Milan Nikolić, Dejan Stojić i Staniša Lazarac

Spektakularan prijem za šampione: Dodeljena priznanja i nagrade najboljima...

Nemanja Neca Jovanović zimske pripreme Italija februar 2020

Italijanske pripreme Nece Jovanovića za evropske okršaje

Branislav i Nemanja Jovanović na Ada Huji premijerno ove sezone

26. 01. 2020. Comments (0) Views: 1265 Karting

Nemanja Jovanović „otvorio“ sezonu treningom na Ada Huji

Poslednji vikend januara bio je odličan trenutak da Nemanja Neca Jovanović odradi prvi trening u sezoni na kartodromu Ada Huja i na taj način započne pripreme za predstojeću takmičarsku godinu. Nemanja u novu sezonu ulazi sa starim šampionskim ambicijama, ali i kao član novog kluba Serbijan rejsing tima.

– Jedva sam čekao da ste steknu vremenski uslovi da dođemo na Ada Huju da sednem u takmičarsku spravu i vozim dok imam snage. Tako je i bilo u nekoliko navrata izlazio sam na stazu i vozio dok sam imao snage, naročito u rukama. Vremena po krugu su ista kao sa takmičenja, što je odličan pokazatelj kada je u pitanju tehnika, valja poraditi na fizičkoj kondiciji, kako bi smo spremno ušli u sezonu. Raduje me činjenica da ću ove sezone voziti za Serbijan rejisng tima, a posebna će mi biti čast što će u našem klubu biti Filip Jenić višestruki šampion i moj drug pre svega – jasan je Nemanja Neca Jovanović.

Do starta sezone ima još dosta vremena, zato Jovanovići planiraju da skoknu do Italije na treninge i kup takmičenja.

Udarne snage Serbijan rejsing tima Nemanja Jovanović i Filip Jenić

Udarne snage Serbijan rejsing tima Nemanja Jovanović i Filip Jenić

– Prvo idemo na Zlatibor na visinske pripreme, da bi smo posle toga otputovali na Jeselo u Italiji prvo da treniram, a zatim i da učestvujem na zimskom kup takmičenju. Što se tiče predstojeće sezone u planu je da vozim CEE, CEZ, Sportsil kup i nacionalni šampionat. Ostajem u klasi i nadam se što jačoj i kvalitetnijoj konkurenciji, jer to je jedan od načina da napredujem i budem što bolji, a titule će doći po logici stvari – poručio je Jovanović junior.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *