MENI
POVRATAK NA STARE STAZE SLAVE Miloš Đorđević

Đorđević najbrži na Jeljenu

TIK IZA VODEĆEG U 1000 ŠTOK SPORT Željko Staničić

Milovanović na pol poziciji u Kraljevu

SPEKTAKL U NAJAVI Nenad Petrović

29. 06. 2012. Comments (0) Views: 537 Brzinski, Motociklizam

Divlji na Beranovcu treća trka šampionata Srbije

Treća trka Otvorenog šampionata Srbije u brzinskom motociklizmu na programu je ovog vikenda na nekadašnjem vojnom poligonu za obuku vozača motora i kamiona Beranovac kod Kraljeva. Nenad Petrović višestruki šampion u najjačoj klasi i ovoga puta biće u duploj ulozi, kao organizator i takmičar.

 SPEKTAKL U NAJAVI Nenad Petrović Nagradu Kragujevca – Kastrol 2012 organizuje AMKK Divlji, pod pokroviteljstvom grada Kragujevca i uz nesebičnu pomoć velikog broja prijatelja i ljubitelja moto sporta.

– Sve pripreme za treću trku sezone Otvorenog šampionata Srbije uveliko su odrađene, tako da nam sada preostaje da u subotu tokom prepodnevnog dela dana završimo tehnički prijem i verifikaciju, kako bi u nastavku usledili nezvanični i kvalifikacioni treninzi. Start prve trke u nedelju 1. jula zakazan je za 12 časova. Pored takmičara u klasama 125 SP, 600 SBK, 1000 SBK, 600 SS i 1000 štok sport, publika će moći da uživa u trka starovremenskih motora, koji se boduju za nacionalni šampionat. Beranovac je staza koju vole takmičari, ali i publika, tako da sa punim pravom mogu najaviti da će svi koji dođu moći da prisustvuju pravom spektaklu – rekao je Nenad Petrović.

Komentari su zatvoreni.