MENI

Noćni specijal u Užicu

Uroš Brkić najbrži relista

11. 03. 2013. Comments (0) Views: 493 Autosport, Reli

Novinarski reli za vikend

Udruženje novinara Srbije i Beogradski sajam, u saradnji sa opštinom Palilula, uoči Sajma automobila, organizuju „Pres reli Srbija 2013“. Pravo učešća na takmičenju imaju novinari članovi profesionalnih udruženja kao i ostali novinari sa potvrdama redakcija. Učesnici će se 16. marta takmičiti u spretnosti i tačnosti vožnje na Beogradskom sajmu i na Adi Huji. Uvedena je i kategorija oldtajmera koje ne moraju da voze novinari.

DETALJ SA NOVINARSKOG RELIJA Bojan Kurbalija u akciji

DETALJ SA NOVINARSKOG RELIJA
Bojan Kurbalija u akciji

Novinari će biti podeljeni po kategorijama na osnovu zapremine motora i ranijim takmičarskim iskustvima. U prvoj kategoriji takmičiće se novinari sa serijskim vozilima u tri klase: do 1150 ccm, od 1150 do 1600 ccm, i preko 1600 ccm. U drugoj kategoriji učestvuju takmičari sa iskustvom u relijima i automobilima posebno pripremljenim za takmičenja. I ova kategorija ima 3 klase. U trećoj kategoriji takmičiće se automobili stariji od trideset godina bez obzira na zapreminu motora.
Pobednici u svakoj klasi dobijaju diplomu a jedna nagrada pripašće i najboljoj dami vozaču. Rok za prijavljivanje je 14. mart 2013. godine, do ponoći na mejl unsinfo1@uns.org.rs. Prilikom verifikacije učesnik je dužan da pokaže člansku legitimaciju udruzenja ili potvrdu redakcije. Na reliju je obavezno voziti sa polisom od auto odgovornosti prema trećim licima.

Komentari su zatvoreni.