MENI
JAPANAC UA KCIJI Suzuki svift

Za Suzuki popusti i pre sajma

NOVAJLIJA IZ JAPANA Novi Toyota RAV4

Popusti mame kupce

SAVET LIZINGA VREDAN Anastasija Buđić i VB leasing

18. 03. 2013. Comments (0) Views: 2626 Industrija, Sajam

Anastasija Buđić savetnica za lizing

U Hali 1 Beogradskog sajma, u subotu 23. marta, od 12:00 do 14:00 časova, Playboy starleta Anastasija Buđić šokiraće posetioce svojim poznavanjem finansijskog lizinga. Svi zainteresovani dobiće odlične ponude od biznis savetnice Anastasije – Stejsi, koja će im nesebično objasniti detalje ovogodišnje sajamske premijere VB Leasinga: jednostavnu i brzu proceduru od samo 6 sati i mogućnost izbora između fiksne i varijabilne kamate!

 SAVET LIZINGA VREDAN Anastasija Buđić i VB leasing Skandalozno niske kamate, pre svega za BMW, MINI i hibridne modele, neverovatno minimalno učešće od samo 5% na bruto vrednost vozila i mogućnost finansiranja uz ostatak vrednosti (otkupna cena u iznosu od 10% ukupne vrednosti vozila, čime se smanjuje visina rate tokom perioda otplate), biće glavni Anastasijini aduti. Bez dobermana i dlake na jeziku, provokativna Modelsica svim zainteresovanima biće partner od poverenja.

Posetioce štanda VB Leasinga na Međunarodnom sajmu automobila uz Anastasiju očekuju i druge šokantne povoljnosti: mogućnost punjenja rezervoara za sve koji budu finansirali vozila pod sajamskim uslovima i apsolutno najpovoljniji KASKO uz Basler osiguranje! Ali to nije sve. Za poslednju sajamsku subotu, VB Leasing priprema „Dan iznenađenja“, o čemu za sada ne žele da govore za javnost.

Stejsi poručuje da posetiocima ne trebaju žiranti, da nema hipoteke, ni skrivenih troškova, oba ključa ostaju u njihovom džepu, a sva plaćanja su prema kursu NBS. Fleksibilna, kao i Anastasija, ponuda VB Leasinga se prilagođava potrebama i finansijskim mogućnostima posetilaca u smislu dužine ugovora, visine učešća i iznosa rate.

Ne propustite da u svet lizinga uđete uz Anastazijinu pomoć!
Skandal zagarantovan!

Kontakt za medije: PR Komunikacije Hill & Knowlton, Emina Ferizović, Account Director
T: + 381 11 71 55 139, 71 55 140, M: + 381 63 7704 876, 60 02 18 167
eferizovic@prhillandknowlton.com

Komentari su zatvoreni.