MENI
SVE NA JEDNOM MESTU U KRNJEŠEVCIMA Najmoderniji Centar komercijalnih vozila Mercedes-Benz u ovom delu Evrope

Najbolje za one koji zahtevaju najbolje

SAVET LIZINGA VREDAN Anastasija Buđić i VB leasing

Anastasija Buđić savetnica za lizing

JAPANAC UA KCIJI Suzuki svift

7. 03. 2013. Comments (0) Views: 1503 Industrija, Sajam, Suzuki

Za Suzuki popusti i pre sajma

Najpopularniji modeli Swift i SX4 već sada s popustima koji će važiti i za vreme predstojećeg Salona automobila u Beogradu.

 JAPANAC UA KCIJI Suzuki svift Za uvoznika Suzukijevih automobila, beogradski Euro Sumar, 51. međunarodni salon automobila je već počeo, jer se praktično sve verzije najpopularnijih modela Swift i SX4 mogu kupiti po povoljnijim cenama. One će važiti i za vreme velike izložbe automobila, koja se u Beogradu održava od 22. do 31. marta.

Tako je već sada početna cena Swifta 1.2 GLX snižena na 8.990 evra sa PDV-om, dok verzija sa oznakom SE, koja u odnosu na bogati GLX paket opreme ima još i tempomat, prednja svetla za maglu, krovni spojler, podizače zadnjih stakala, zatamnjena stakla i metalik boju, košta 9.890 evra.

Rekorder po ceni u klasi kojoj pripada, a i među modelima sa automatskim menjačem – Swift 1.2 GLX AW AT, nudi se za 10.790 evra, dok se za samo 200 evra više već sada može postati vlasnik „sajamskog iznenađenja“, verzije Swift 1.2 GS SO’ Color. Ovaj automobil ima najviši paket opreme, a nudi se u tri kombinacije boja – crna metalik sa belim ili crvenim krovom i retrovizorima i plava metalik sa belim krovom i retrovizorima.

U Euro Sumaru skreću pažnju i na Suzuki Swift u verziji Sport, koji, uprkos snažnom motoru od 136 KS, prosečno troši svega 6,4 litra benzina na 100 km. I ovaj model se prodaje po specijalnoj ceni od 14.900 evra sa PDV-om.

Apsolutni prošlogodišnji hit Suzukijeve ponude – SX4, ima neskrivenu aspiraciju da to bude i u 2013. pa i na Salonu automobila. U ostvarenju ovog cilja, osim kvaliteta, dizajna i bogatih paketa opreme, pomaže mu i cena. Za samo 9.990 evra nudi se varijanta 1.6 GLX 2WD, a isti model sa oznakom NAVI, čiji paket opreme, između ostalog, sadrži automatski klima-uređaj, Clarion 6.2 multimedijalni navigacioni uređaj sa ekranom osetljivim na dodir, blutut konekciju, radio/CD/MP3 sa devet zvučnika, putni kompjuter, multifunkcionalni kožom presvučen volan, ABS sa EBD, ESP sa TCS, šest vazdušnih jastuka, košta 11.990 evra sa PDV-om. Ista je cena i za SX4 1.6 GLX+ sa pogonom na svim točkovima, a takav automobil, ali sa oznakom NAVI, može da se kupi za 13.990 evra.

Komentari su zatvoreni.