MENI
IZVEŠTAČ I TAKMIČAR Predrag Milinković i Gabor Sagmajster

Prioritet dolazak na cilj

OD SUTRA SE BROJI Gabor Sagmajster

Sagmajster prvog dana rutinski

DRUGARI Miran Stanovnik i Gabor Sagmajster

4. 01. 2013. Comments (0) Views: 558 Dakar, Motociklizam

Sagmajster startuje sa novom kacigom

Gabor Sagmajster uspešno je završio tehnički pregled i posle 4 sata raznih administrativnih i tehničkih kontrola, pozdravio je publiku u Limi koja je pratila kako teče preliminarna faza za Dakar reli. Juče su mu uručene 3 nove kacige marke “LS2″ koje će nositi čak 65 motociklusta na ovom takmičenju.

 DRUGARI Miran Stanovnik i Gabor Sagmajster – I Siril Depre i njegov klupski kolega Farija imaju iste kacige. Inače, završili smo veliki posao, uvek je malo napeto na tehničkom pregledu, jer nikad nisi sasvim siguran da li je sve u redu. Međutim, imamo iskustva, šesti put dolazim na ovo takmičenje i mehaničar Kajzer Torsten stoji kao garant. Drago mi je da sam video dosta prijatelja i jedva čekam da počne reli – istakao je Gabor Sagmajster.

Miran Stanovnik završio je tehnički pregled kad i Sagmajster, iako je bilo predviđeno da to uradi tek 4. januara. Slovenac je istakao da želi da ima slobodan dan uoči starta kako bi se opustio pred izazove koji ih očekuju.

– Poneli smo iz Srbije nekoliko kartona “Guarane” koja će nam dobro doći u pustinji za obnavljanje energije. Brend “Knjaz Miloš” je ove godine sa nama i hvala im na tome, jer su energetska pića zaista standardni deo opreme tokom Dakar relija – konstatovao je Sagmajster.

Tehnički pregled uspešno su završili automobilisti iz Kraljeva Bojan Milanović i Darko Veljković, koji će voziti za Opel Dakar tim iz Budimpešte. 35. Dakar reli počinje u subotu 5. januara.

Komentari su zatvoreni.