MENI

Nađ i Rauš vodeći u klasi 7 na Tesla...

Borković najbrži na Avali u subotnjem izdanju

27. 10. 2012. Comments (0) Views: 1100 Autosport, Kružne trke

Mali N Milanoviću

Prva trka od dve planirane u finalnom vikendu na krug Sportskog auto karting saveza Srbije koji se održava na Beranovcu nadomak Kraljeva, moral je da bude restartovana zbog nevremena. Kiša koja je padala ostavila je na gornjem delu staze ogromne vodene površine, tako da je organizator zbog bezbednosti morao da na kratko prekine trku. Posle tehničkog i verifikacije pravo nastupa u svima klasama izborilo je više od 50 automobila.

OPRAVDAO OČEKIVANJA Bojan Milanović

OPRAVDAO OČEKIVANJA
Bojan Milanović

U klasi mali N posle prvog dana ulogu favorita pobedom je opravdao Bojan Milanović. Drugo mesto pripalo je Damiru Iliću, a treći je na cilj stigao Petar Miloradović. U Hibridu najbrži je bio Nenad Mijaljević, dok je drugi bio Darko Živković, a treći je Dušan Nastasijević. Klasa 3 pripal je Branku Ćopići, drugo mesto osvojio je Vladislav Trbović, a treće Dejan Vukić.

Draga Simić bio je najbrži u nekadašnjem hobiju, dok je drugo mesto zauzeo Dejan Petković, a Slobodan Nikolić je morao da se zadovolji trećim. U klasi SP(Sport prodaskšn) slavio je Aleksandar Tošić, drugi je bio Dejan Čolović, a trećeg nema, Dragan Stojković je izleteo, a Darko Božilović je odustao. U klasi 8 najbrži je bio Miloš Brkić, a drugo mesto pripalo je Dragoljubu Arsiću.
U nedelju sledi isti program, zvanični treninzi i trka po klasama.

Komentari su zatvoreni.