MENI
SKORO KAO DOMAĆI TAKMIČAR: Miloš Đorđević

Buldožer za bolje uslove na stazi

EKIPA U MX 2

Po rođenoj avliji za sve pare

ZA SVE PARE Miloš Đorđević

26. 08. 2012. Comments (0) Views: 652 Motociklizam, Motokros

Đorđević slavio u Punoševićima

Miloš Đorđević član Sagmajster rejsing tima na motoru marke kavaski u klasi MX 1bio je nedostižan za konkurenciju u obe vožnje. Na stazi u Punoševićima Đorđević je praktično domaći takmičar i nošene frenertičnim navijanjem, što rodbine, što lokalne publike, prosto je leteo kroz oblake župske prašine, rešen da trijumfuje ubedljivo.

 ZA SVE PARE Miloš Đorđević Drugo mesto pripalo je Aleksu Varadiju, klupskom kolegi iz Sente, dok je treći u najjačoj klasi kroz cilj prošao Velibor Milunović član kluba Kopaonik iz Brusa. AMKK Župa iz Aleksnadrovca na čelu sa Miroslavom Radisavljevićem, upriličili su pretposlednju trku Otvorenog šampionata Srbije u moto krosu

U klasi MX 2 identično ponašanje na stazi demonstrirao je Branko Antić takmičar iz Brusa, koji je posle ovog takmičenja definitivno overtio i treću šampionsku titulu, što će na krajus ezone iznedriti i zlatnu kacigu, laskavo priznanje Moto saveza Srbije. Drugo mesto u prvoj vožnji osvojio je Miroljub Cvetković takođe iz Brusa, dok je treći bio gost iz Bugarske Kristian Angelov.
Viktor Ivanović iz Crne Gore još uvek je nedostižan za konkurenciju u klasi do 85 kubika. Bez obzira na uslove i konurenciju mlađani Ivanović iz trke u tzrku niže pobede. Drugo mesto osvojio je Mladen Stanojević član kluba Pusta reka, dok je treći bio Noel Kovač.

Devetogodišnji Marko Makragić u klasi do 65 kubika srčanom vožnjom na ozbiljno zahtevnoj stazi u zaseoku Riđevštica mamio je paluaze nekoliko hiljada posetilaca, koji su znali da nagrade požrtvovanost dečkića koji ove jeseni polazi u treći razred osnovne škole. Miodrag Stanojević iz kluba Pusta reka i Mateja Stanojević iz auto moto kluba Čačak, učinili su da takmičenje dobije na neizvesnosti i uzbeđuenje, jer definitivno niko u publioci nije mogao da ostane ravnodušan prilikom svakok skoka ili bravure na stazi malih junaka na uslovno rečeno nejakim zujalicama.

Nezvanični rezultati:

klasa 65: 1. M. Makragić, 2. M. Stanojević, 3. Ma. Stanojević
klasa 85: 1. V. Ivanović, 2. m. Stanojević, 3. N. Kovač
MX 2: 1. B. Antić, 2. M. Cvetković, 3. K. Angelov
MX 1: 1. M. Đorđević, 2. A. Varadi, 3. V. Milunović

Komentari su zatvoreni.