MENI
NAJBRŽI U 1000 SUPERŠTOK KLASI Željko Staničić

Batajnica za više od 120 jahača

KANDIDAT ZA NOVOG VLASNIKA BRZINE Miloš Milovanović

Rekord Batajnice na udaru

DRUGI U KLASI DO 65 KUBIKA Marko Makragić 55

22. 04. 2012. Comments (0) Views: 653 Motociklizam, Motokros

Miodrag Stanojević domaćinski

AMK Pusta Reka na stazi Gornji Brestovac kod Leskovca bio je domaćin prve trke Otvorenog šampionata Srbije u moto krosu, na kojoj je učešće uzelo 47 takmičara u četiri raspisane klase. U idelanim vremenskim uslovima kroseri željni takmičenja posle duge zimske pauze, maksimalnim zalaganjem na stazi oduševili su publiku, koja je burnim aplauzima pozdrvljala svaki skok i promenu u plasmanu posle preticanja.

DRUGI U KLASI DO 65 KUBIKA Marko Makragić 55 Mlađani Miodrag Stanojević član kluba organizatora bio je najbolji u klasi do 65 kubika i tako najavio bolje dane za domaći moto kros. Stariji brat Mladen morao je da se zadovlji trećim mestom u klasi do 85 kubika, ali sve poklonike discipline koju krase skokovi i vožnja po blatu i prašini, raduje činjinica da su dve osnove klase ponovo zadovoljavajuće popunjene takmičarima.

Viktor Ivanović takmičar iz Crne Gore bio je najbrži u klasi do 85 kubika.U 125 kubika ili mx 2 klasi aktuelni šampion Branko Antić bio je na visini zadatka. U najjačoj klasi ili mx1 Aleksa Varadi još jednom je potvrdio da je neprikosnoven, kada motor funkcioniše kako treba. Drugo mesto pripalo je Bence Časaru, a treći je Gabor Sagmajster.

Nezvanični rezultati

Klasa 65: 1. M. Stanojević, 2. M. Makragić, 3. M. Stojanović
Klasa 85: 1. V. Ivanović, 2. N. Kovač, 3. M. Stanojević
Klasa MX2: 1. B. Antić, 2. M. Cvetković, 3. T. Časar
Klasa MX 1: 1. A. Varadi, 2. B. Časar, 3. G. Sagmajster

Komentari su zatvoreni.