MENI
NERASKIDIVO VEZANI Miran Stanovnik i Gabor Sagmajster

Gabor protiv Dakara vodi sa 3 prema 1 sledi...

VREME JE ZA RUČAK Sagmajsterova ekipa na početku Dakara

Despreu i Peterhanselu Dakar reli

SPREMAN ZA NOVE OKRŠAJE Miloš Milovanović 51

14. 01. 2012. Comments (0) Views: 496 Brzinski, Motociklizam

Mk Brezik jači za Miloša Milovanovića

Miloš Milovanović višestruki šampion Srbije u brzinskom motociklizmu i najistaknutiji internacionalac sa ovih prostora, posle kraće pauze vraća se na trkačke staze. Šampionski Moto kluba Brezik iz Obrenovca ulazi u odbranu titule jači za Milovanovića, što u svakom slučaju najavljuje uzbudljivo sezonu, konkretno u klasi 1000 štok sport koja je ujedno i najjača i najzanimljivija za gledanje.

 SPREMAN ZA NOVE OKRŠAJE Miloš Milovanović 51 – Kupio sam od Martina Čoja motor marke BMW 1000 rr koji je još uvek na carini. Čim sredimo papire i ofarbamo ga u boje sponzora upriličićemo i konferenciju za novinare, kako bi smo sve obelodanili. U međuvremenu počeo sam da treniram i vršim ozbiljne pripreme za predstojeću sezonu. Kraća pauza koju sam napravio neće verujem ostaviti traga, na moje rezultate u klasi 1000 štok sport – rekao je Milovanović

Na kojim će sve šampionata publika moći da uživa u vašim nastupima?

– Nacionalni šampionat je siguran, a još uvek dogovaramo ko će predstavljati MK Brezik na Istočnoevropskom šampionatu. Što se tiče Alpe Adrija šampionata moje stare ljubavi, učestvovaću na svim trkama koje se ne preklapaju sa terminima već pomenutih takmičenja. Zadovoljan sam ugovorom sa novim klubom i mislim da ćemo tokom čitave sezone imati dovoljno zajedničkih povoda za radovanje – završio je Milovanović.

Komentari su zatvoreni.