MENI

Osvajanje Midžora na četiri točka

20. 10. 2007. Comments (0) Views: 1026 Offroad

Živo blato na Bubanj potoku

RELI terenskih vozila „Pobednik Beograda 2007” održan minulog vikenda bio je, veliki ispit spretnosti za sve učesnike, ove I te kako interesantne discipline. Blato, kal, trska i vrbovo pruće na poligonu Bubanj potok, prosto su gutali moćne četvorotočkaše na radost više stotina znatiželjnika. Prvo vreme u generalnom plasmanu ostvario je stari znanac i majstor volana Milan Dugi Milovanović za volanom suzuki samuraja.

BPotok

Organizator „Ekstrem 4X4” na čelu sa alfom i omegom kluba, Predragom Simuenovićem uspeo je da animira i na pravi način ugosti 36 domaćih posada. Gosti iz inostranstva su ovaj put izostali.

BPotok1

– Stalno su se žalili, kako u Beogradu nemaju dovoljno izazovan poligon, tačnije blatnjav. Ovoga puta smo im izašli u susret u potpunosti, imali su blata na pretek, prosto nisu znali šta će sa njim. Iz tog razloga, vozili smo skraćeni oblik poligona, ne bi li veći deo uspeo da ga „odradi”. Činjenica je da smo imali spremne mašine za asistenciju, tačnije izvlačenje onih koji se zglave. I pored dosta hladnog vremena, imali smo sasvim pristojan broj takmičara, ali i publike – rekao je Simeunović.
Kružna staza-poligon spretnosti u startu je imao 1000 metara, zbog već pomenutog blata do guše, vožena je skrećna verzija, ali je i ona bila više nego zahtevna. Na kraju samo najveštiji raspoređeni u tri klase uspeli su da po dva puta savladaju poligon.

Bpotok2

PLASMAN

Klasa do 2 200ccm: 1. Milan Milovanović, 2. Predrag Mišković, 3. Miša Matić

Klasa od 2200 do 2500 ccm: 1. Bratislav Minić, 2. Željko Tešić, 3. Željko Đuričić

BPotok4

Klasa preko 2500 ccm: 1. Vlada Kozarac, 2. Aca Jevremov, 3. Nebojša Rakić

Komentari su zatvoreni.