MENI

Petroviću trijumf, a Matlaku četvrto mesto u Mađarskoj

Uroš Stevanović II Zlatna kaciga 1

Dijamantska kaciga novi motiv za Uroša Stevanovića

Nemanja Neca Jovanović SSKS april 2021 Jagodina OK Junior klasa

26. 04. 2021. Comments (1) Views: 194 Karting

Nemanja Jovanović briljirao na startu sezone SSKS

Poslednjeg vikenda aprila Srpski sportski karting savez na kartodromu u Jagodini organizovao je prvo ovosezonsko takmičenje na kojem je Nemanja Neca Jovanović u klasi III prosto briljirao. Isto se može reći i za ostale učesnike po klasama, jer su se posle zimske pauze svi uželeli takmičenja.

– Svaki vikend koji provedem na stazi u takmičarskom režimu za mene je prava stvar, jer mi je mnogo zabavnije da se nadmećem sa konkurencijom, nego da treniram sa još nekolicinom drugara na bilo kojoj domaćoj stazi. Takmičenje u Jagodini u klasi III bilo je pravi hit. Organiaztor se potrudio da svim učesnicima omogući idealne uslove za takmičenje, pa tako i nama. U prilog tvrdnji govore i vremena u klasi, drugim rečima bio sam ubedljivo najbrži tokom vikenda. Činjenica je da unazad nekoliko sezona vozim rotakas, ali sam se i te kako dobro snašao u spravi od 125 kubika OK junior. Koristim priliku da se zahvalim kako konkurenciji, tako i svim učesnicima prvog takmičasrkog vikenda SSKS. Mi se okrećemo međunardnoj sceni i skladu sa tim vršićemo psiho fizičke pripreme za naredno takmičenje koja će se bodovati za CEZ ili CEE, odnosno Sportstil kup – jasan je bio Nemanja Jovanović.

Tagovi: ,

Odgovor na Nemanja Jovanović briljirao na startu sezone SSKS

  1. […] 24. aprila uručena II Zlatna kaciga, a Luki Markoviću i Saši Milosavljeviću prva. Druga, da je Nemanja Jovanović dominirao u klasi III sa najbržim krugom vikenda 28.521 i treća, ali sasvim sigurno i najveća da […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *