MENI

Milošu Stevanoviću „Peščara 2024“

Posadi Vujić – Aleksić Golden sands reli 2024

Golden Sands rally plakat 2024

30. 06. 2024. Comments (0) Views: 246 Autosport, Motociklizam, Offroad

Reli „Zlatni pesak 2024“

Prvog vikenda jula na programu je druga trka za Otvoreni Cross Country šampionat Srbije, na kojoj će učešće uzeti takmičari iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, organizatori se trude da privuku što više iskusnih takmičara iz regiona, koji ce pomoći da ova disciplina zaživi i na domaćim terenima. Posle Riverside Rally-a, Golden Sands Rally je druga trka, a samo ime u kombinaciji sa terenom govori da je u pitanju fini pesak u atarima Opština Veliko Gradište i Golubac, drugim rečima „gde civilizacija prestaje i pustinja počinje, tu startuje GOLDEN SANDS RALLY“!

Ukupan itinerer iznosi 150 km i podeljen je u 5 specijalnih ispita, nadomak Srebrnog Jezera, niz obalu Dunava. U pitanju su idealne lokacije za vikend provod čitave porodice i učešće na trci, u sledećim kategorijama:

– Motorbikes (motori sa čitačem RoadBook-a)
– Quads (kvadovi sa čitačem RoadBook-a
– TH1.1 (4×4-vozila do 2500 kubika)
– TH1.2 (4×4-vozila od 2501 kubika)

Organizator je mislio i na novajlije, a da bi i novi učesnici mogli da osete čari CrossCountry-Discipline, postoje dve „hobi“ kategorije, koje se voze na GPS-Track:
– Motorbike-Experience (motori bez čitača RoadBook-a)
– Quad-Experience (kvadovi bez čitača RoadBook-a)

Naravno, sve takmičarske sprave moraju da imaju saobraćajne tablice, a posade da nose kacige i da imaju adekvatnu bezbednosnu opremu!

Golden Sands Rally 2024, nepropusti priliku da osetiš čari DAKAR-a usred Srbije

6. Juli 2024 Veliko Gradište/Golubac

Link za prijave

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *