MENI
Milioniti Hyundai

Hyundai proizveo milionito vozilo u fabrici u Češkoj

Volvo i Swedish House Mafia

22. 05. 2013. Comments (0) Views: 648 Industrija, Infiniti

Besplatna kontrola klime za Infiniti automobile

Jedinstvena ponuda svim vlasnicima – bez obzira na poreklo i starost vozila. S namerom da vlasnicima, vozačima i korisnicima Infiniti automobila vožnju u predstojećim topli danima učini što prijatnijom, uvoznik i serviser ovih eksluzivnih vozila, nudi mogućnost da potpuno besplatno obave kontrolu klima uređaja. Ponuda ničim nije ograničena, što znači da će visokostručni i posebno edukovani stručnjaci u servisu Grand Motorsa na Novom Beogradu obaviti kontrolu ove važne opreme na Infiniti vozilima svih godišta, bez obzirana poreklo (da li su kupljeni u Srbiji ili inostranstvu) i bez obzira na prevaljene kilometre. Ponuda nije ni vremenski oročena – besplatna kontrola se može obaviti do kraja letnje sezone.

Infiniti_gen 1„Ovo je samo jedan od načina da nagradimo lojalnost kupaca Infiniti automobila“, kaže direktor marke Infiniti u Grand Motorsu, Miloš Stefanović. „Ukoliko pri kontroli klima uređaja stručnjaci iz ovlašćenog servisa primete neki od lako uočljivih kvarova koji utiču na vitalne funkcije vozila, vlasniku će sugerisati šta i kada treba popraviti. Ni taj savet nećemo naplatiti. Podsećam da je Infiniti izuzetno posvećen brizi o vlasniku što ga, između ostalog, bitno razlikuje od ostalih proizvođača automobila“, dodaje gospodin Stefanović.

Vlasnicima Infiniti automobila se preporučuje da termin za besplatnu kontrolu klima uređaja zakažu unapred – pozivom telefonskog broja 011/20 90 651 ili na posredstvom Interneta, www.infiniti.co.rs.

Grand Motors – Marketing/PR
11077 Novi Beograd
Milutina Milankovića 21
Tel. ¬+ 381 (0) 11 20 90 671, 20 90 672
E mail: marketing@ford.rs, pr@ford.rs

Komentari su zatvoreni.