MENI
Auto kros kalendar 2024

Start sezone u Bečeju

Andrija Kostic Valelunga test F 4 februar 2024 foto

Andrija Kostić najbrži na testiranju i u Valelungi

Andrija Kostić F 4 Barselona slobodni treninzi februar 2024

23. 02. 2024. Comments (1) Views: 516 Autosport

Andrija Kostić najbrži na slobodnim treninzima u Barseloni

Posle spektakularne konferencije za novinare sredinom nedelje u rodnom Beogradu povodom potpisivanja ugovora za angažman u italijanskoj formuli 4, Andrija Kostić je otputovao u Barselonu na slobodne treninge. Tokom dva dana (četvrtak i petak), koliko je predviđeno, naš predstavnik je imao najbolja vremena u konkurenciji još osam vozača iz timova koji će se ove sezone boriti za bodove.

– Dva dana na stazi Katalunja u Barseloni protekla su brzom brzinom, gotova kao ja u bolidu tokom sesija. Nije da se hvalim, već vremena govore u prilog tvrdnji da sam svaki put u konkurenciji vozaća formule 4 bio najbrži. Na stazi je bilo i drugih takmičara u još tri kategorije, tako da je bilo vrlo dinamično. Valja naglasiti da sam i prošle godine početkom avgusta, da kažem na probnim vožnjama takođe imao najbolja vremena. Posle svega imam utisak da mi Katalunja odgovara – rekao je Andrija Kostić odmah po završenim treninzima.

Vremena Barselona Andrija Kostić F4 februar 2024c

Vremena Barselona Andrija Kostić F4 februar 2024c

Sledi povratak u rodni grad kako bi nastavio sa psihofizičkim pripremama do sledećeg treninga, ali i pre svega da se posveti školskim obavezama.

Tagovi: ,

Odgovor na Andrija Kostić najbrži na slobodnim treninzima u Barseloni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *