MENI
prototip model Renault Master Van H2-TECH

Renault Master Van H2-TECH + stanice za snabdevanjem vodonikom...

1-2021 - Concept SUITE N°41-2021 - Concept SUITE N°4

Renault i Mathieu Lehanneur oživljavaju Renault 4

Arkana_Spring_Twitter

20. 10. 2021. Comments (0) Views: 215 Dacia, Industrija

Dacia Spring u finalu za Nagradu Auto Best 2022.

Dacia Spring je ušla u finale za nagradu Auto Best – Best Buy Car Europe 2022 (Najbolja kupovina u Evropi 2022.) Ovaj automobil, predstavljen u martu ove godine, je oličenje električne revolucije. Stvoren je kako bi učinio električnu mobilnost dostupnu svima i pri tome ispunio sve osnovne zahteve koje kupci imaju od automobila (navigacija, preslikavanje ekrana pametnog telefona, klima-uređaj, električni prozori i drugo). I sve to po najpristupačnijoj ceni u Evropi!

Svojim pustolovnim izgledom, sa četira prava sedišta i prtljažnikom od gotovo 300 litara, Dacia Spring nudi mnogo više od konkurentnih gradskih automobila. Različite mogućnosti punjenja (manje od sat vremena na brzom punjaču i manje od 7 sati na kućnoj utičnici green up) i domet do 305 km u gradu (230 km u mešovitoj vožnji prema ispitnom postupku WLTP) čine ga savršenim električnim automobilom za svakodnevnu vožnju i putovanje na posao u glavnim evropskim gradovima.

Žiri nagrade Auto Best, koji čine automobilski novinari iz 32 evropske zemlje, u narednim nedeljama će između šest finalista odabrati automobil kome će pripasti titula Best Buy Car Europe 2022, a pobednik će biti objavljen sredinom decembra 2021.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *