MENI
Toyota RAV4 PHEV 01

Toyota u Evropi beleži rezultate iznad proseka tržišta

RENAULT MEGANE IV SEDAN (LFF) - PHASE 2

Prestižni grandcupe elegantnog dizajna

solutions_keyvisual_

23. 10. 2020. Comments (0) Views: 164 Industrija

Nova internet stranica objedinjuje relevantne informacije o uslugama koje Bosch pruža

Struktura prilagođena internet korisniku za brz pristup informacijama o radionicama
Savremena internetstranica u skladu sa aktuelnim korporativnim dizajnom Bosch-a
Detaljne informacije o Boschproizvodima i uslugama koje nude radionice za motorna vozila
Fotografijei kratki tekstovi sarelevantnim informacijama na jednom mestu

Bosch odeljenje rezervnih delova za auto industriju objavio je nove internet stranice za rezervne delove i dodatnu opremu te za radioničku opremu u novom dizajnu prilagođenu korisniku.

Na adresihttps://www.boschaftermarket.com/rs/sr/index auto-servisi od sada mogu pronaći pregledno organizovani celokupni asortiman Bosch rezervnih delova, opreme za radionicui usluge. Svi tekstovi, vizualizacije i fotografije proizvoda prilagođenisu potrebama korisnika. Stranice sa pregledomproizvoda ikratkim opisima u samo nekoliko klikova dovodekorisnika do traženih informacija. Dokumenti za preuzimanje, uključujući tehničke podatke i brošure o proizvodima, pružaju dodatne informacije. Internet stranica dopunjena je brojnim videozapisima i korisnim objašnjenjima za radionice.

Katalog delova organizovan je prema grupama proizvodaKlikom nastavku„Delovi” u menijupregledno uređene glavne navigacije,korisnici mogu pronaći celokupan asortiman rezervnih delova razvrstanih u pojedinačne grupe proizvoda. Osim novih delova, uključen je i sveobuhvatan Bosch asortiman repariranih (BX)delova. U kratkim tekstovima opisane su funkcijei posebne prednosti pojedinačnih rezervnih delova.

U okviru kontinuiranog unapređenja internet stranice postojaće i mogućnost pametnog pretraživanja. Time će se omogućiti brzo prepoznavanje rezervnih delova dostupnih za određeno vozilo upotrebom slobodnog pretraživanja teksta ili prepoznavanje vozila putem broja šasije vozila (VIN).

Kratki video zapisi sa objašnjenjima u vezi sa opremom za radionicu Stavka „Oprema”pruža kratak pregled sveobuhvatnog asortimana Bosch opreme za radionicu. Korisnicima pruža informacije o svim dijagnostičkim uređajima, ispitnim uređajima za motore i komponente, kao i o softverima za radionice i rešenjima za efikasno uklanjanje problema te profesionalno održavanje i servis. Kratkim tekstovima objašnjene su funkcija i prednosti pojedinačnih dijagnostičkih uređaja i servisnih jedinica u odnosu na zahteve radionica. U video zapisima dostupnim za brojne sisteme, jasno je prikazana njihova profesionalna primena.

Bosch podrška i usluge za profesionalno poslovanje radionica. Treća stavka u meniju naziva se „Usluge i podrška”.Pruža kratak pregled Bosch ponuda za svakodnevno profesionalno poslovanje radionica. Jednim klikom korisnici mogu da pronađu informacije o Bosch konceptima radionica: rešenjima za obuku, tehničkim uslugama, konceptima radionica i najnovijim vestima.

Informacije uz pomoć samo nekoliko klikova. Zahvaljujući novom dizajnu izgled internet stranice automatski se prilagođava uređaju putem kojeg joj korisnik pristupa. Time se osigurava jednak kvalitet čitanja sadržaja na laptopu, tabletu ili čak na pametnom telefonu. Glavna ciljna grupa ovih stranica uglavnom su radionice za motorna vozila, ali i tehničari koji rade sa Bosch proizvodima te distributeri rezervnih delova. Specifične internet stranice dostupne su za sve države u kojima postoji Bosch odeljenje auto-delova. Ovim pojedinačnim stranicama moguće je pristupiti putem tzv.alata„Izaberite svoju državu” koji se nalazi na zajedničkom internet domenu na adresi https://www.boschaftermarket.com/rs/sr/index.

„Fotografija: Bosch”.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *