MENI
MEC po kiši u Kuli foto I. Nađ

Kula druga runda MEC i MLSK

Florijan Hasler, Mate Lecko i David Božić

David Božić treći u FIM Evropa

Danilo Mladenović, Strahinja Kovačević i Erik Dandile

25. 07. 2020. Comments (1) Views: 468 Brzinski, Motociklizam

Srbi dominirali na Panonijaringu u najjačoj klasi

Prvi takmičarski vikend Alpe Adria prvenstva u brzinskom motociklizmu koji se održava na stazi Panonijaring u susednoj Mađarskoj, pripao je dvojici takmičara sa licencama Moto saveza Srbije i ti u najjačoj klasi 1000 štok sport. Kišni uslovi kao do su prijali Danilu Mladenoviću i Strahinji Kovačeviću, jer su toliko bili ubedljivi u odnosu na konkurenciju da je trećeplasirani Erik Dandiel u trenutku prolaska kroz cilj kasnio 23 sekunde.

– Uželeli smo se takmičenja, tako da smo jedva čekali da se staknu uslovi i otputejemo tako reći u komšiluk na prvu trku Alep Adria prvenstva. Korona čini svoje, ali mi uz sve mere oprezenosti, činimo naše. Došli smo da se ogledamo sa konkurecijom i u tome smo što se tiče subote u potpunosti uspeli. Danas sam slavio ispred kolege Kovačevića za tri stota dela sekunde, što samo govori u prilog činjenici koliko smo bili izjednačeni. Sutra je novi dan, a iskreno se nadam da možemo ponoviti uspeh i po suvom vremenu u najjačoj klasi 1000 štok sport – rekao je Danilo Mladenović.

Trka za Istočnoevropski šampionat koja je na programu bila zakazana za poslednji vikend jula, odnosno prvi avgusta je odložena, nije teško naslutiti da je zbog korone.

Tagovi: , , , , ,

Odgovor na Srbi dominirali na Panonijaringu u najjačoj klasi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *