MENI
Toyota servis 2

Uđite spremni u proleće i leto

mokka logo

Nova Mokka: Opel fokusiran na logotip modela

KIA Rio GTL

27. 05. 2020. Comments (0) Views: 111 Industrija, Kia

Unapređeni Kia Rio – elektrifikacija,‘big car’ tehnologije i novi dizajn

Kia Motors najavila je osetnu nadogradnju Rija 4. generacije. Unapređeni model donosi brojne nove funkcije, koje će popraviti njegov položaj u vrlo konkurentskom segmentu B. Rio združuje osvežen dizajn spoljašnjosti i unutrašnjosti sa bezbednosnim i infotainment tehnologijama ‘velikih vozila’.

Kijin prvi benzinski laki hibrid sa inteligentnim ručnim menjačem ‘Clutch-by-wire’

Novi model vozačima pruža i efikasnije nove pogone – Kijin prvi benzinski 48-voltni laki hibrid, koji je opremljen sa Kijinim novim ‘clutch-by-wire’ inteligentnim ručnim menjačem.

Emilio Herera, izvršni direktor Kia Motors Europe, rekao je: “Rio je važan auto za Kiju u Evropi i u svetu, a za brojne vozače je ulazna tačka za ulazak u svet Kije. Unapređeni model je napravljen na njegovim ključnim adutima – praktičnost, kvalitet i tehnologija – sa novim elektrifikovanim pogonima, osveženim dizajnom, kao i naprednim bezbednosnim i telematskim pomagalima, koja obično nalazimo u vozilima viših segmenta. Ubeđeni smo da će novi Rio biti uspešniji nego ikada pre.”

Unapređeni Rio u Evropi u prodaji od trećeg kvartala ove godine

Prodaja unapređenog Rija u Evropi počinje u trećem kvartalu ove godine (Q3 2020) i to sa standardnom najdužom evropskom garancijom – 7-godišnjom garancijom na celo vozilo (do 150.000 km, prve 3 godine bez ograničenja pređenih kilometara).

Tagovi: ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *