MENI
toyotasupra-2l-2020-02

Toyota GR Supra 2.0 proširenje ponude dvolitarskim turbo motorom

Opelova udarna snaga

AUTOBEST nagrada dodeljena Novoj Opel Corsi i Opelovom generalnom...

Opel Corsa Connected Car Award

14. 02. 2020. Comments (0) Views: 111 Industrija

Nova Opel Corsa osvojila „Connected Car Award“

• Nova Corsa ima najbolje povezivanje u segmentu malih i kompaktnih vozila
• Opelov direktor Michael Lohscheller primio je nagradu u Rüsselsheim-u
• Nova Corsa i Corsa-e osvojili su poene među ekspertima i publikom

Nova Opel Corsa osvojila je još jednu nagradu. Auto Bild i Computer Bild su dodelili „Connected Car Award 2019“ novom Opelovom modelu koji nudi najbolje sveobuhvatno povezivanje u svojoj klasi. Čitaoci ova dva časopisa glasali su i izabrali šestu generaciju Opelovog bestselera za pobednika u segmentu malih i kompaktnih automobila. Generalni direktor Opela Michael Lohscheller primio je nagradu u Adam Opel Haus-u u Russelsheimu od zamenika urednika Auto Bild-a, Tomasa Hirschbergera.
„Naša nova Opel Corsa nudi vrhunske tehnologije koje je inače teško pronaći u ovoj klasi. Najbolje opcije povezivanja i vrhunske informacije o zabavi deo su toga.

Uz našu novu OpelConnect uslugu, Corsini vozači su uvek u toku. Oduševljeni smo što je naša ponuda uverila čitaoce Auto Bild-a i Computer Bild-a i što su to nagradili sa „Connected Car Award 2019“, rekao je Majkl Lohscheller.

Već sa Opel Insigniom i Vivarom, brend je poslednjih godina osvojio nekoliko izdanja „Connected Car Award“. Komentarišući sveobuhvatni spektar informaciono-zabavnih sistema i mogućnosti povezivanja, Auto Bild je naveo: „Nova Corsa nudi direktnu vezu sa eCall-om“. Na raspolaganju su i navigacija i sedmoinčni ekran osetljiv na dodir “. Kao opcija, ona može biti u potpunosti povezana sa informacijama o saobraćaju u realnom vremenu putem usluge OpelConnect Live Navigation. „Od svetske premijere prošle godine, nova Opel Corsa i Corsa-e postigli su više pogodaka.

U decembru je žiri AutoBest-a novu Corsu imenovao sa „Best Buy Car of Europe 2020“ nagradom.

U Nemačkoj je automobil pobedio u kategoriji kompaktnih automobila kada je proglašen za „kompanijski automobil godine“, a u Španiji je nova Corsa dobila titulu „Premium Best Car Coche Global“. Corsa-e, koja se već može naručiti, kupcima će biti dostupna na proleće.

Tagovi: ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *