MENI
Colin-Queen-CIK-Academy-Lonato-Final

Filip Jenić u prvih deset na karting Akademiji u...

Nemanja Neca Jovanovic u Poljskoj

Poljska za iskustvo i vredan trening

Nemanja Neca Jovanovic u Poljskoj

29. 06. 2019. Comments (0) Views: 390 Karting

Nemanja Neca Jovanović u dalekoj Poljskoj

Sa zapadne obale iz Portugalije Nemanja Neca Jovanović odputovao je u Poljsku na Centralnoevropsko takmičenje, kako zbog bodova, tako i zbog iskustva, ali pre svaga da se što bolje pripremi za finalno takmičenje koja se održava krajem avgusta na čuvenoj stazi Le Man.

– Prvi put sam u Poljskoj na stazi Autodrom Slomczyn. Teški i naporni treninzi su za nama na mnogo zahtevnoj stazi. To nam je i trebalo. Zato smo i došli ovde radi priprema i finalnih trka u sezoni gde smo vodeći u plasmanima. Danas smo odradili dobar deo treninga i domogli se do nezvaničnog sedmog mesta od ukupno 15 takmičara – rekao je Jovanović.

Da nije sve baš išlo po planu kada je tehnika u pitanju slovi u nastavku mlađani Jovanović.

– Imali smo danas promenu motora koji je od ranog jutra bio loš pa smo izgubili dosta vremena i morali da zamenimo na kraju za drugi kod organizatora. Imamo veliki zaostatak za prvim, ali sam prezadovoljan za prvi put na ovoj stazi u ovakvoj konkurenciji. Ovo je najjače takmičenje u Centralnoj Evropi CEE. Zato smo i ovde da bi bili što bolji u onome što sledi za kraj sezone. Sutra vozim tri trke nadam se dobrom plasmanu – poručio je Neca.

Tagovi: , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *