MENI

Jeniću treće vreme u kvalifikacijama za CIK FIA

Nemanja Neca Jovanović klasa IV CEZ

Jovanović i Jenić domaćinski na Ada Huji

17. 05. 2019. Comments (0) Views: 555 Karting

Ada Huja spremna za CEZ takmičenje

Tri dana uoči četvrtog ovosezonskog takmičenja za Centralnoevropsku zonu (CEZ) kartodrom na Ada Huji u prestonom gradu Srbije u potpunosti je spreman da ugosti takmičare iz zemalja u okruženju, zahvaljujući pre svega vrednim ljudima na čelu sa predsednikom Sportskog auto karting saveza Srbije. U nameri da takmičenje podignu na maksimalni nivo, organizatori su se bavili svim detaljima, „grubim“ radovima počev od asfaltiranja pojedinih delova namenjenih za boks, preko elektrifikacije do finesa, kako bi svi gostujući, ali i domaći takmičari imali vrhunske uslove tokom vikenda takmičenja koje se pored CEZ boduje za Nacionalni šampionat Srbije, Otvoreno prvenstvo SAKSS, Prvenstvo Hrvatske i Sportstil kup.

S. Lazarac, A. Tošić i N. Vićentić

S. Lazarac, A. Tošić i N. Vićentić

Takmičarski program počinje u subotu 18. maja slobodnim treninzima u prepodnevnim časovima, zatim sledi tehnički prijem i verifikacija, a nakon toga kvalifikacioni treninzi po klasama sa početkom u 16.30 časova u trajanju od po 10 minuta za svaku. Objava stratne liste predviđena je u 18.20 časova posle čega sledi pauza.

Trišić stil stezanja

Trišić stil stezanja

Sutradan u nedelju 19. maja počev od 8 do 9 časova biće upriličen tehnički prijem i objava liste primljenih za baby kart. Od 9 sati sledi vormap do 10.19. U 11 sati je zakazan sastanak sa vozačima, a tačno u podne i čin svečanog otvaranja. Start prve trke po satnici biće u 12.30 časova, a druge trke u 15.30. Svečano proglašenje sledi u 19 časova.

 • Nabacivanje gripaaaa
 • Boci
  Boci
 • Branislav Jovanović
  Branislav Jovanović
 • Goran i Uroš Stevanović
  Goran i Uroš Stevanović
 • Lalušić i Petrov
  Lalušić i Petrov
 • Luka Malbaša
  Luka Malbaša
 • Luka Malbaša
 • A. Lazarac
  A. Lazarac

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *