MENI

Novi Pazar druga trka sezone

Poslednji dan za prijavu

25. 06. 2018. Comments (0) Views: 1553 Autosport, Brdske trke

Balačikiću pobeda i 500 evra za rekord staze Đurđevi stupovi

Druga trka šampionata Srbije na brdskim stazama koja je vožena na stazi Đurđevi stupovi poslužila je Draganu Balačikiću da potvrdi primat i dokaže da trijumf sa otvaranje sezone na Staroj planini nije slučajnost. Prvim mestom u Novom Pazaru kako u generalnom plasmanu tako i u klasi 6, poručio je konkurenciji da je vreme da se uozbilje, i otišao kući sa 500 evra nagrade za rekord staze.

Dejan Ilič Čiča brdo N. Pazar foto A. Jovanović

Drugo mesto u generalnom i prvo u klasi 7 osvojio je Aleksa Radojković, dok je treći u generalnom i drugi u klasi 7 Uroš Brkić. Posle dve honde i jednog forda, najbrži u nekadašnjem ponosu nacionalne auto industrije bio je Dejan Ilić Čiča, kao četvrti u generali i prvi u klasi 4. Jovan Lazarević devetim mestom u ukupnom i prvim u klasi Hibrid takođe je potvrdio Knjaževac.

Badžijev jugo na brdu u N. Pazaru foto A. Jovanović

Na odlično pripremljenoj stazi učešće je uzelo 27 takmičara, što i nije realnost u našim uslovima, ali je činjenično stanje. Treća brdska trka na Košutnjaku polovinom jula, može biti pokazatelj maksimuma domaćih trkača, prvenstvno zbog manjih troškova usled blizine bitisanja.

Generalni plasman

1. D. Balačikić, 2. A. Radojković, 3. U. Brkić, 4. D. Ilić, 5. M. Vukašinović, 6. D. Lukić…

N. Pazar generalni foto: Čiča

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *