MENI

Atraktivne sajamske akcije i specijalni uslovi Opel finansiranja tokom...

ATRAKTIVNA PONUDA OPEL KOMERCIJALNIH VOZILA TOKOM BG CAR SHOW-A

8. 03. 2018. Comments (0) Views: 548 Hyundai, Industrija

Hyundai Motor na sajmu automobila u Ženevi 2018

•Hyundai proslavlja svetsku premijeru četvrte generacije modela Santa Fe, potpuno novog modela Kona Electric i konceptnog automobila „Le Fil Rouge“
•Najavljeno je i lansiranje modela Santa Fe sa novim hibridnim i plug-in hibridnim pogonima
•Potpuno novi Hyundai model NEXO, vozilo druge generacije sa pogonom na tečni vodonik, takođe će imati svoj evropski debi u Ženevi
•Konceptni automobil „Le Fil Rouge“ otkriva novi pravac dizajna kompanije Hyundai koji će uticati na buduće modele
•Intelligent Personal Cockpit prikazuje razvoj naprednih tehnologija u auto industriji kao i mogućnosti automatizacije, uključujući glasovnu kontrolu

Hyundai proslavlja svetsku premijeru svog potpuno novog modela Kona Electric, nove generacije modela Hyundai Santa Fe i konceptnog automobila „Le Fil Rouge“ na 88. sajmu automobila u Ženevi. Evropski debi takođe će imati i Hyundaijev potouno nov model NEXO SUV, model sa pogonom na tečni vodonik, koji će dodatno dati značaj na sajmu automobila u Ženevi.

Hyundai Le Fil Rouge Concept

Povezivanjem automobilske tehnologije u kombinaciji sa futurističkim smernicama za dizajn konceptnog automobila „Le Fil Rouge“ učiniće Hyundai štand na sajmu automobila u Ženevi 2018. godine još privljačnijim za automobilske i dizajnerske entuzijaste. Osim toga, Hyundai će predstaviti i svoj Intelligent Personal Cockpit koji oslikava vezu između veštačke inteligencije (AI), Interneta svih stvari (IoT) i detektovanja stresa vozača.

,,Sa svim našim inovativnim, najsavremenijim tehnološkim rešenjima predstavljenim na sajmu automobila u Ženevi Hyundai takođe predstavlja sveobuhvatnu budućnost mobilnosti“, kaže Andreas-Christoph Hofmann, potpredsednik marketinga i proizvoda u Hyundai Motor Europe.

Tri odjednom: Uspešna simbioza ekološke pokretljivosti i SUV modela vozila

Hyundai Nexo

Potpuno novi model NEXO je prvi namenski SUV sa pogonom na tečni vodonik i predstavlja ambiciozan i inovativan duh Hyundai-a u oblasti alternativnih pogonskih agregata.

Sa potpuno novim modelom Kona Electric, Hyundai predstavlja prvi u potpunosti električni subcompact SUV na svetu. Ovaj model nudi praktičnost svojim kupcima koja je preko potrebna za svakodnevnu upotrebu, što ga čini pogodnim izborom za prvi automobil domaćinstva. Sa 204KS, autonomijom do 470 km i velikodušnom prostranošću SUV tipa karoserije, Kona Electric izražava stil života savremenih gradskih kupaca.

Kona Electric Cluster

Sa prvim SUV modelom koji poseduje pogonski agregat na vodonik potpuno novi model NEXO, Hyundai preuzima vodeću ulogu u proizvodnji električnih vozila sa pogonom na gorive ćelije vodonika, povezujući čistu mobilnost sa najnovijim autonomnim voznim sposobnostima i pametnim naprednim sistemima pomoći pri vožnji.

Future Utility vozilo, vozilo budućnosti koje je napravio Hyundai kombinuje najnapredniju tehnologiju ekoloških automobila i najbolju autonomiju u klasi (do 800 km pod tekućim NEDC testiranjima) uz praktičnost SUV-a. Najnovija generacija vozila sa pogonom na gorive ćelije vodonika predstavlja pravac kretanja i budućnost vožnje koji omogućava korisnicima da iskuse sve pogodnosti inovativnih tehnologija kao što su daljinsko parkiranje, sistem detekcije mrtvog ugla kao mogućnosti autonomne vožnje.

All-New Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe karakteriše snažan stav i sportske, izdužene linije. Prednjom stranom automobila dominira uvećana kaskadna rešetka hladnjaka, Hyundai SUV porodični identitet koji je dopunjen kompozitnom grupom prednjih svetala. Predstavljanjem najnovijih Hyundai SmartSense aktivnih sigurnosnih i pomoćnih funkcija, četvrta generacija Hyundai Santa Fe čini naprednu tehnologiju dostupnu svima. Na ovogodišnjem sajmu u Ženevi 2018. Hyundai Motor kompanija će objaviti svoj dalji plan lansiranja nove generacije modela Santa Fe u hibrid i plug-in hibridnoj verziju.

Vizionarska budućnost mobilnosti: Le Fil Rouge i IoT Cockpit

Dizajn je prvi razlog zašto kupci biraju Hyundai brend. Zato Hyundai konstantno radi na budućem dizajnerskom identitetu. Konceptni automobil „Le Fil Rouge“ predstavlja novi dizajn kompanije pod nazivom „Sensuous Sportiness“. Sa debitovanjem u Ženevi, Hyundai postavlja temelje koji će uticati na budući dizajn proizvodnje i predstavlja novi Hyundai dizajn. Misija dizajna je ispunjena usaglašavanjem četiri elementa dizajna: proporcije, arhitektura, stil i tehnologija. Na osnovu ovog koncepta Hyundai pomera granice dizajna između oblika i funkcionalnosti. Cilj je stvoriti estetsku vezu za buduće modele u paleti proizvoda.

Hyundai Intelligent Personal Cockpit

Kako bi se dalje produbila slika o budućnosti i povezanosti Hyundai automobilske tehnologije, kompanija će prikazati svoj jedinstven Intelligent Personal Cockpit – najnoviju primenu višestrukih najsavremenijih tehnologija poput IoT i prepoznavanja glasa (AI). Hyundai kokpit će ponuditi čitav niz novih mogućnosti, glasovnu kontrolu, uključujući i mogućnost da iz automobila glasovnim komandama upravljate aparatima vašeg domaćinstva, ovom opcijom dodatno je uvećan domet dosezanja glasovnih komandi vozača. Integrišući tehnologije u samom u automobilu do kupčevog doma, moguće je kontrolisati kućne aparate sa glasovnim komandama od automobila do kuće. Osim toga, Intelligent Personal Cockpit uključuje i Hyundai Wellness Care, koji detektuje nivo naprezanja vozača uz pomoć senzora na sedištu i upravljaču. Sistem počinje da reprodukuje umirujuću muziku i zatamnjuje svetlo kabine kada se detektuju stresne situacije.

Proslavite strast prema fudbalu sa GO! Specijalnim izdanjima

Uz GO! moto, modeli Hyundai i10, i20, i30 i Tucson Special Edition su bili izloženi na ovogodišnjem sajmu automobila u Ženevi. Svaki model novog GO! Specijalnog izdanja biće predstavljen u ekskluzivnoj boji Champion Blue za šampionat FIFA ovog leta. Hyundai još jednom podržava Svetski kup u Rusiji kao zvanični partner. Pored toga, GO! Specijalni modeli se i vizuelno izdvajaju od standardnih modela, sa zatamnjenim staklom za privatnost, sjajnim crnim spoljašnjim ogledalima i alu felnama. GO! Specijalni modeli pružaju veliku prednost korisnicima i nude jedinstvene karakteristike dizajna za dodatni lični odabir.

Podijum za predstavljanje Hyundai rešenja budućnosti i mobilnosti

Na sajmu automobila u Ženevi 2018, Hyundai Motor predstavlja mobilna rešenja koja poboljšavaju živote ljudi. Sa svetskim premijerama potpuno nova Kona Electric, Nova generacija modela Santa Fe i predstavljanjem konceptnog automobila „Le Fil Rouge“, kao i prezentacijom potpuno novog NEXO modela i IoT kokpita, Hyundai pruža odgovore zahtevnim korisnicima uz izgled budućnosti i mobilnosti. Sa unapređenom linijom ekoloških automobila Hyundai nudi najširi spektar pogonskih agregata u industriji. Tokom sajma, Hyundai Motor će takođe predstaviti i paletu i30 modela, i30 N kao i IONIQ familiju modela.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *