MENI

Usijanje sa svih strana

Nikitović – Milanović vodeči u klasi dva posle tri...

11. 07. 2017. Comments (0) Views: 366 Autosport, Brdske trke, Kružne trke

Uroš Brkić najbolja reklama

RAFINERIJA NAFTE BEOGRAD UZ AK „GALAKS”

USPEŠNA POLUSEZONA Uroš Brkić pored „honde sivik tajp R”a

U prostorijama Automobilskog kluba „Galaks” i Rafinerije nafte Beograd na Pančevačkom Putu u Krnjači, juče je održana konferencija za štampu, zapravo rekapitulacija prvog dela takmičarske sezone u šampionatima države na brdskim i kružnim stazama, i predočene nove proizvodne aktivnosti ugledne kompanije za proizvodnju motornih maziva i hidrauličnih ulja.

Zadovoljstvo organizatora konferencije za štampu je bilo obostrano iz više razloga, počev od uspeha na stazi koje je u dosadašnjem toku sezone za volanom „honde sivik tajp R” ostvario Uroš Brkić. On je trenutno vodeći na brdskim stazama u klasi 5, i treći u generalnom plasmanu. Na kružnim stazama trenutno je drugi u klasi 5, a sasvim sigurno bi bio vodeći, da nije imao pomenute pehove sa otkazivanjem „honde”.

– Zadovoljan sam postignutim rezultatima, tim više što sam na početku sezone kuburio s kvarovima i otkazivanjem „honde” u situacijama kada sam bio na vodećoj poziciji s izvesnim šansama da pobedim u trci – istakao je Uroš Brkić, koji se priprema za poslednje polusezonsko takmičenje pod ingerencijom Sportskog auto karting saveza Srbije (SAKSS), brdskoj trci na Košutnjaku, koja će se održati predstojećeg vikenda (15-16. jul) u prostoru popularnog beogradskog izletišta.

Na prethodnoj brdskoj trci, koja je početkom jula održana na Avali, Uroš je postavio rekord staze na nacionalnom nivou, ujedno pobedio u diviziji i klasi, a bio drugi u generalnom plasmanu.

– Potrudiću se da rezultate sa Avale ponovim u Košutnjaku – rekao je Brkić.

Uroš je potpuno posvećen auto sportu. On i njegov stariji brat Miloš osvajali su nacionalne titule, što samo potvrđuje narodnu izreku „da iver ne pada daleko od klade”, s obzirom da su imali na koga da se ugledaju, oca Čedomira, višestrukog šampiona Jugoslavije i osvajača „Zlatne kacige”.

D. Vs.

AUTO INDUSTRIJA UZ SPORT

U Rafineriji nafte AD Beograd, kompaniji koja je nedavno uspešno privatizovana, povećana je i proširena paleta proizvoda…

Generalna direktorka Ljiljana Žugić, i direktor prodaje Dragan Lazarević, izneli su podatke u vezi proizvodnje, ujedno istakli zadovoljstvo saradnjom sa AK „Galaks” i Urošem Brkićem, koji rezultatima na auto trkama na najbolji način reklamira uglednu kompaniju za proizvodnju motornih ulja.

Komentari su zatvoreni.