MENI

Gabor završio treći brzinac

Petog dana u prvih 80

6. 01. 2017. Comments (0) Views: 451 Dakar

Paragvaj via Bolivija sa više od četiri sata kašnjenja

Gabora Sagmajstera jubilarni deseti nastup na Dakar reliju, što se tiče prva četiri dana, ne može činiti sretnim i zadovoljnim, ali to je tek zagrevanje, jer pomenuto takmičenje se ubraja u maratonska. Prvog dana je bilo kratko i klizavo, drugog dugo i brzo, trećeg je navigacija uzela danak, a četvrtog biće da je carina?!

Gabor III dan 2

Četvrtog dana karavan se selio iz Paragavaja u Bolivijiu i svi učesnici su podložni carinskoj kontroli, takmičari manje više forme radi, što se baš i ne odnosi na prateće ekipe!!! Kada je u pitanju prelazak iz Mađarske u Srbiju, tu je gorostas iz Subotice na svom terenu, ali šalu na stranu. Ako su uzme u obzir da je četvrtog dan na cilj došao kao 106 motociklista sa zaostatkom u odnosu na vodećeg od 4:12: 31, onda se nešto ozbiljno dešavalo, što ćemo vereujem saznati ili direktno od Gabora u telefonskom razgovoru ili od prateće ekipe kada se domogne Wi Fi.

Do tada nam preostaje da nagađamo i naravno verujemo da su sve nastale nedaće rešive, jer ako ništa drugo jedinog predstavnika Srbije u Južnoj Americi krasi čelična volja, upornost i rešenost da stigne do cilja!

Komentari su zatvoreni.