MENI

Borkovićev automobil spreman za Nemačku

Pešović slavio na češkoj stazi Most

15. 06. 2016. Comments (0) Views: 752 Autosport, Offroad

TROFEJ BEOGRADA 2016 NA KROVU SRBIJE

Drugi reli „BG OFF ROAD LIGE“ Sportskog auto moto saveza Beograda, voziće se za Trofej Beograda od 17-19.06.2016. na terenima Golije i Kopaonika.

IMG_5581

Na osnovu pristiglih prijava organiaztor očekuje učešće 12-15 terenskih vozila koja će se takmičiti po nekategorisanim putevima uz poštovanje saobraćajnih propisa. Dodatna lepota je što će učesnici osvojiti vrhove dve planine, a posade će morati da prikažu zavidnu veštinu u savladavanju prepreka i teških terena.

Start je iz Beograda 17. juna iz ASK Rakovica u 10 sati, a prvi dan, petak,je predviđen za uspon na Jankov kamen, vrh Golije. U subotu će se voziti po Kopaoniku, stazama „Serbian Trophy“, našeg najprestižnijeg off road relija i osvojiti Pančićev vrh.

IMG_5601

Pored obaveznih vozačkih disciplina (ispit spretnosti, ispit tačnosti),učesnici će rešavati testove poznavanja saobraćajnih propisa i oprobati se u „sportskim“ disciplinama (slobodna bacanja, gađanje iz pištolja). Tokom trajanja relija učesnici će imati priliku da uživaju u prirodnim lepotama za koje zna mali broj ljudi.

Proglašenje pobednika je predviđeno za subotu uveče, a nedelja za povratak.

Pokrovitelj relija je Sekretarijat za sport i omladinu Beograda, a organizator Sportski auto-moto savez Beograda.

Komentari su zatvoreni.