MENI

Gavran – Majkan i Košturac za start sezone

Stanojević kroz blato i prašinu do Evrope

7. 06. 2016. Comments (0) Views: 1563 Brzinski, Motociklizam

Tintor ubedljivo vodeći u F 1000 klasi

Draženko Draža Tintor vozač Dinara oil rejisng tima zasijao je u punom takmičarskom svetlu tokom duplog trkačkog programa minulog vikenda na nekadašnjem vojnom poligonu za obuku vozača motora i kamiona Beranovac, nadomak Kraljeva. Drugim mestom u subotu, i nedeljnim trijumfom Tintor je ubedljivo vodeći u klasi F 1000.

moto-trke-kraljevo-2016-0 Draženko Tintor

– Izuzetno sam zadovoljan ostvarenim rezultatima minulog vikenda na Beranovcu, a verujem da je i publika koje i nije baš bilo u nekom broju kao ranije imala u čemu da uživa. Staza pored Kraljeva izuetno je zahtevna i izvalči maksimum snage kako iz vozača tako i iz takmičarskih sprava. Zahvaljući vrednim ljudima Dinara oil rejisng tima, motor je funkcionisao besprekorno, a ja sam taktički mudro odradio subotu i nedelju i vratio se kući sa peharima i bodovima, koji su mi omogućili vodeću poziciju posle dve trke u plasmanu klase F 1000 – rekao je Tintor.

Za Draženka nema pauze, jer koliko sledeće nedelje putuje u Bugarsku na Pleven za Istočnoevropski šampionat, odnosno za dve nedelje u Rumuniju, na narednu rundu takmičenja koje se nekada zvala šampionat Balkana.

– Ove sezone rešili smo da vozimo na dva fronta, sa malo većim akcentom na domaći Otvoreni šampionat, jer mi je želja da se na kraju sezone domognem titule. U isto vreme ogledam se konkurencijom iz zemalja u okruženju u okviru Istočnoevropskog šampionata, gde mi je takođe namera da budem najbolji. U svakom slučaju idemo po redu, takmičenje po takmičenje, uz pomoć sponzora i prijatelja. Ovog vikenda putujem na stazu Pleven u Bugarskoj, u pitanju je bivši vojni aerodrom, a za dve nedelje boriću se za bodove u Rumuniji. Konkurencija na Istočnoevropskom je vrlo jaka, što mi dobro dođe jer na taj način podižem formu za takmičenja u domaćem šampionatu – dodao je Tintor.

PLASMAN POSLE DVE TRKE

Klasa 1000 F: 1. Draženko Tintor 46, 2. Dejan Stojković 36, 3. Srđan Gavrilović, 28, 4. Aleksandar Simidžić 27, 5. Daniel Marković 23….

Komentari su zatvoreni.