MENI

Neca Jovanović sondira Novi Marof

Brza i zahtevna staza za mikro klasu

12. 04. 2018. Comments (0) Views: 807 Karting, Uncategorized

Andrej Petrović takmičarski proslavio 12. rođendan

Za mladu nadu domaćeg karting sporta nema odmora ni kada je u pitanju rođendan. Minulog vikenda na takmičenju WSK serije na stazi Sarno u Napoliju Andrej je sa kolegama kartingašima u pauzi takmičenja proslavio 12. rođendan. Pored „regularnih“ poklona koji su ga sledovali od roditelja, ulazak u finale takmičenja sigurno mu je jedan od dražih, imajući u vidu činjenicu da ga je sam zaradio!

Andrej Petrović slavljenicka atmosfera u boksu – Italija

– Prošlog vikenda na programu je bila trka u Sarnu, Napoli. WSK Master Cup pomenutog vikend bio je uspešan za nas. Tokom kvalifikacija Andrej je bio jednom 10 i dva puta deveti, što je rezultiralo da na rođendan u nedelju na naš veliki pravoslavni praznik vozi u finalu – slovi mama Ivana Petrović.

U konkurenciji 80 takmičara samo u klasi gde vozi Andrej nikako nije jednostavno ni lako izboriti mesto za finalu trku.

– Odličnom vožnjom u polufinalnoj trci osigurao je ulazak u finale, u kome je osvojio 18 mesto. Od ukupno 80 takmičara u klasi gde vozi Andrej. To je bio lep i pravi divan dan za Andreja, a u isto vreme još jednom drugu iz njegovog tima takođe je bio rođendan tako da se uz tortu i svečice, čula i slavljenička pesma iz šatora Prage – jasna je radosna i ponosna majka.

Ovo je bio jedinstveni rođendan i veoma uspešan dan za mladog vozača Andreja Petrovića. Sada sledi mala pauza trka WSK serije, ali Andrej će i dalje vežbati na trkama u Italiji i nada se sve boljim i boljim rezultatima u budućnosti, jer iz trke u trku je sve iskusniji i spremniji.

  • A Petrovic slav;jenicka atmosfera na stazi Italija
  • A petrovic detalj sa starta Italija
  • A Petrovic detalj sa trke Italija 1
  • A Petrovic reodjendanska torta Italija

Tagovi: , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *