MENI

BORKOVIĆ BEZ BODOVA U DRUGOJ TRCI ZBOG INCIDENTA SA...

Višak prijava za Beogardski Galaks reli

11. 05. 2016. Comments (0) Views: 1040 Autosport, Reli

Vićentić – Tunguz spremni za druženje

Nenad Nešon Vićentić fin, povučen, odmeren, gotovo neupadljiv, pa bi mnogi rekli da je od ne tako davno u reli vodama, ali ko malo bolje prati i poznaje auto sport u domaćim okvirima zna da je pomenuti tu, od kako se Beogradski reli vozi pod patronatom MM Pauer kluba. Prvo kao sastavni deo organizacije, a onda i za volanom reli takmičarske sprave,a od prošle godine sa suvozačem Natašom Tunguz. Upućeniji će reći da od kako voze skupa Nešon je značajno brži, agresivniji i atraktivniji za gledanje.

IMG_6626a

Nekoliko dana uoči starta Beogradskog relija Vićentić veli.

– Kao prvo moram da kažem da sam najsrećniji što će se relisti i prijatelji relija okupiti posle zimske pauze što po automatizmu znači dobro druženje. Sama koncepcija relija je nova, ali uz učestvovanje svih u planiranju i osmišljavanju ideje mislim da je pun pogodak za trenutnu situaciju oko relija. Ako ništa drugo sam broj takmičara koji su usmeno obećali da će voziti je za poštovanje – prvi je komentar.

Srđan Višnjić

Predstojeće takmičenje pored noviteta krasi i jedno prijatno iznenađenje.

– Svakako najveće oduševljenje u svetu relista proisteklo iz svega ovoga je povratak Srđana Višnjića – Bude na stazu sa cliom N3 u kojem se i vozio godinama. Njegovim pojavljivanjem po mojoj proceni je i rezervisano kako prvo mesto u klasi III tako i u generalnom plasmanu – jasan je Nešon.

Vićentić - Pijević

Odustajanjem Pijevića juniora pre starta Vićentić je na određeni način izgubio dodatni motiv, ali…

– Moj automobil, renault clio, je u u možda najboljoj formi od njegovog nastanka te se nadam da će zaista sve konačno proći bez bilo kakvih problema. Na desnom sedistu će i ovaj put biti Nataša Tunguz.Preterana očekivanja nemamo, s obzirom da je naš primarni zadatak bila trka sa gospodinom Branislavom Pijevićem, gde su pale i neke opklade. S’obzirom da se Branislav nažalost neće pojaviti na trci, te mi nemamo zeca za kojim da jurimo, nadam se da ćemo biti barem blizu vodećih u klasi. Takođe nadam se da će biti lepo vreme unatoč lošijoj prognozi te da će biti dosta gledalaca. Vidimo se na stazi!

Komentari su zatvoreni.