MENI

Mazda u Tokiju otkrila koncept sportskog automobila sa rotacionim...

Aqos nova marka automobila iz Srbije

3. 12. 2015. Comments (0) Views: 428 Alfa Romeo, Industrija, Jeep

Najava Dana visoke mode u Jeep i Alfa Romeo prodajnom salonu

Auto kuća Kompresor, u svom Jeep i Alfa Romeo prodajnom salonu, predstavila je početak saradnje sa Fashion Park Outlet Centrom iz Inđije povodom Dana visoke mode. Tom prilikom, u prisustvu brojnih gostiju i predstavnika medija, realizovan je nesvakidašnji modni editorijal kao najava četiri dana kupovine najglamuroznijih svetskih brendova.

Auto kuca Kompresor najavila Dane visoke mode u Jeep i Alfa Romeo prodajnom salonu

Modne fotografije nastale na neuobičajenoj lokaciji na najbolji način su najavile Dane visoke mode koji se već tradicionalno održavaju početkom decembra u Outletu Fashion Parku. Ove godine od 3. do 6. decembra svi najpoznatiji svetski brendovi biće dostupni uz dodatnh 20 odsto popusta na već snižene cene. Fashion Park Outlet Centar Inđija je prvi outlet u Srbiji napravljen po svetskim standardima koji već četiri godine predstavlja mesto dobre kupovine.

Auto kuća Kompresor je višedecenijski ovlašćeni serviser i prodavac putničkih i teretnih vozila. U sastavu kompanije nalaze se 2 servisna centra u Rakovici i na Dorćolu opremljeni po najsavremenijim standardima proizvođača u kojima možete dobiti kvalitetnu uslugu od ljubaznog i kvalifikovanog servisnog osoblja. Kompresor raspolaže sa različitim brendovima u ukupno 4 prodajna salona, vrši prodaju polovnih vozila u centru za prodaju i otkup polovnih vozila Autoland. Auto kuća Kompresor u svojoj bogatoj ponudi ima najsavremeniji limarsko karoserijski centar, agenciju za registraciju vozila, tehnički pregled u Rakovici i Dorćolu kao i Sixt Rent A Car i Mega rent koji priža usluge full servis leasing. Danas, svako 12 vozilo koje se proda na teritoriji Srbije kupljeno je u Auto kući Kompresor.

Komentari su zatvoreni.