MENI

Tri starta za nastavak sezone

Relaksirano u nastavku šampionata

20. 08. 2015. Comments (0) Views: 755 Motociklizam, Motokros

Pre starta škole moto kros takmičenje

Teodora Radojčić prvog septembra kreće u sedmi razred Osnovne škole u Rumi, ali nešto malo više od nedelju dana pre toga, tačnije 23. avgusta na stazi Punoševići sledi nastavak sezone Otvorenog šampionata Srbije u moto krosu, kojem se učenica biće mnogo više raduje. Ne zbog škole, tamo ide sve po planu, već zbog sve veće ljubavi prema sportu koga krase, prašina, blato, skokovi, preticanje, padanje, ustajanje, druženje i …

Teodora1

Nekako u isto vreme kako je završila sa obavezama u školi, Teodora je u premijernoj sezoni trkom u Globarima dočekala i raspust u šampionatu. Prepuna utisaka sa takmičenja za Istočnoevropski šampionat, pošla je na zasluženi odmor.

– To mi je prvi put bilo da se sretnem sa takvim pravilima uređenosti staze i disciplinom, još razmišljam o svim detaljima. Kruševac je bio još jedna trka u nizu, iskustvo više, podstrek i još veća volja za narednom.Nije bilo lako boriti se sa internacionalcima, ali takvo iskustvo ne bih propustila. Trener Rajko Ivanović koji me inače zove Vidosava, rekao je da nema većeg uspeha nego prestići turskog vozača i to na Vidovdan .Inače nadimak sam dobila po Vidosavi koja je iz Berana, a vozila je pedesetih godina motor i bila vrlo uspešna – u dahu priča Teodora alijas Vidosava.

Dvostruki raspust osnovka je provela aktivno u krugu porodice, sa nestrpljenjem čekajući start drugog dela sezone.

Teodora

– Posle trke u Kruševcu otišli smo na tronedeljni odmor koji sam iskoristila da pored svakodnevnog plivanja,trčim uz more svako jutro, po peščanoj plaži, predveče radila u teretani na steperu. Poslednjih deset dana svakodnevno treniram na stazi i družim se s motorom.Željno iščekujem odlazak kod Mirge na stazu u Punoševićima – poručila je Teodora Radojočić.

Komentari su zatvoreni.