MENI

Đorđević ponovo u sedlu kros mašine

Start sezone u Grčkoj

31. 03. 2015. Comments (0) Views: 400 Motociklizam, Motokros

Termorad uz AMSK Čačak

Sjajne vesti stižu iz jednog od najstarijih i najtrofejnijih moto klubova u zemlji Auto moto sportskog kluba „Čačak“.

Jeljen

Novina je da će klub prvi put u istoriji, nakon prihvatanja ponude sponzora, renomirane kompanije „Termorad Group“ iz Požege, u ovoj sezoni nastupati pod nazivom Termorad Group-AMSK Čačak. Obe strane su pronašle svoj interes i shodno tome, porasle su i ambicije kluba.

Takmičenje koje AMSK „Čačak“ tradicionalno organizuje na stazi „Jeljen“ od 1978.godine spada u red najozbiljnijih manifestacija u moto krosu u Srbiji i okolnim zemljama, nadležni iz Moto saveza Srbije su uvrstile u kalendar takmičenja za 2015.godinu, za 21.06.2015.godine.

Sportski fukncioneri iz kluba planiraju da u ovoj godini nastave sa radovima na samoj stazi radi obezbeđenja neophodnih uslova za organizaciju takmičenja na najvišem nivou. Radovi na stazi sa potrebnom mehanizacijom izvodiće se u više faza a pomoć pored grada Čačka i drugih sponzora, pružaju mnogi pojedinci, prijatelji kluba i drugi moto klubovi iz grada.

Klub je do sada angažovao 8 vozača, koji će nastupati u klasama MX65, MX85, MX2, MX1 i MXV i MX3. Pored proverenih snaga iz prošle sezone Vladimira Tokovića, Filipa Rajevića, Vlada Rajevića, Dejana Matijevića, za klub će debitovati tri novajlije Petar Rajević, Dušan Rakić i Dušan Dimitrijević, i posle godinu dana pauze povratnik u klub Nemanja Petrić.

Angažovani takmičari će pokušati da ponove prošlogodišnji uspeh, odbrane prvo mesto u ekipnoj konkurenciji u klasi I i II i osvoje neko od prva tri mesta u pojedinačnoj konkurenciji u klasama MX65, MX85, MX1, MX2, MXV i MX3.

U tekućoj sezoni akcenat će i dalje biti rad sa mladim vozačima, po čemu je klub poznat.

Komentari su zatvoreni.