MENI

CITROËN C-ELYSEE – OZBILJNO DOBRA PONUDA

Kia u Parizu predstavlja novog Sorenta kao i poboljšane...

1. 10. 2014. Comments (0) Views: 2109 Industrija

Dodatni popust na Pežo Kisbee

Pežo Kisbee je jedan od najatraktivnijih skutera na našem tržištu, što i nije neko iznenađenje s obzirom da je njegov tvorac kompanija koja prednjači u modernom dizajnu, Pežo.

pezo motori

Pored modernog dizajna, ovaj skuter karakteriše i agregat zapremine 50ccm, sa maksimalnom snagom 3.7 ks., udobna vozačka pozicija i pregledna kontrolna tabla. Ovaj skuter može da se pohvali i činjenicom da je jedan od najprodavanijih u Evropi, sa preko 10.000 prodatih primeraka u prošloj godini.

Još jedan od benefita ovog skutera je ekonomičnost. Pored snižene cene koštanja, i troškovi vožnje su dosta manji, sa 1000 din. što je pun rezervoar, možete preći oko 200 kilometara. Za parking vam takođe neće trebati puno mesta, možete ga parkirati praktično bilo gde.

Dostupan je i u sportskoj verziji Sportline ili RS, a taj izgled mu daje kombinacija crvene i bele boje ili mat sive , kao i ostali detalji koji čine dobar skuter još boljim.

Generalni uvoznik i distriburer za Pežo skutere, Alta&Verano Motors, sada odobrava dodatni popusta na ovaj model pa ako ste se razmišljali o kupovini skutera, sada je pravo vreme za to jer mu je cena već od 1149 evra. Pored snižene cene, tu je i niz pogodnosti za plaćanje, u vidu čekova, platnih kartica ili klasičnih bankarskih kredita. U saradnji sa Alpha bankom, rata za ovaj skuter je 32 evra na period otplate od 48 meseci. Osim popusta i olakšica pri plaćanju, za sve koji se odluče za kupovinu Pežo skutera, na poklon dobijaju kacigu – neophodnu opremu za bezbednu vožnju. Garancija na sve Pežo skutere je dve godine.
Za više informacija o ovom ali i ostalim Pežo modelima, pozovite 011/3094-500, ili posetite veb sajt www.peugeot-skuteri.rs.

Komentari su zatvoreni.