MENI

Pobednički Honda motocikl Marka Markeza izložen na Motopassion 2014

Sagmajsteri trenirali na Horgošu

22. 03. 2014. Comments (0) Views: 2034 Dakar, Motociklizam

Sagmajsteru novi KTM stiže u septembru

Nedelju dana pre početka sezone Otvorenog šampionata Srbije u moto krosu, Gabor Sagmajster i Tomislav Vojnić Purčar, prvi čovek Euro petrola i Euro gasa, generalnog sponzora našeg asa, dogovorili su kupovinu novog KTM motora za Dakar 2015.

KTMDakar

– Višegodišnja uspešna saradnja i najbolji plasman koji sam ove godine ostvario u kategoriji privatnika na Dakaru u Južnoj Americi, rezultirali su dogovorom o kupovini nove takmičarske sprave za naredno izdanje najzahtevnijeg maratonskog relija. Novi KTM poput onog koji su ove godine vozili Mark Koma i Siril Despre stiže u Suboticu u septembru, a onda pravac Nemačka u radionicu kod Kajzera Torstena, kako bi ga pripremio za Dakar 2015. To je izuzetno lepa vest, ako se uzme u obzir činjenica da finansijska kriza čini svoje – rekao je Sagmajster.

Početkom aprila Sagmajster će učestvovati na prvom ovosezonskom Svetskom kupu koji se održava u Emiratima. Ovo će biti četvrti nastup našeg internacionalca u pustinji oko Abu Dabija, a društvo će mu praviti klupski kolega iz Slovenije Miran Stanovnik. Reli u Emiratima stecište je gotovo svih učesnika na Dakara na dva i četiri točka, kako bi održavali formu do narednog takmičenja.

Komentari su zatvoreni.