MENI

ABS SHOW 287 (VIDEO)

Realizacija dečačkog sna

18. 11. 2013. Comments (0) Views: 1610 Autosport, Reli

Reli dame Yovana i Nataša sa novom igračkom

Jedina damska reli posada Srbije Jovana Jovanović i Nataša Tunguz, poslednjih dana može se pohvaliti novim automobilom. Posle više nego uspešne sezone, naročito na takmičenjima u susednoj Bugarskoj u folcvagenu polo 1.4, naredne godine njihovi obožavaoci moći će da ih gledaju u sitroenu C2 R2 specifikacije.

C2R2maxYovana

Nova igračka u rukama sad veće proverene posade, obećava još bolje nastupe, ali i obavezu kako prema sponzorima, tako i prema pomenutim navijačima. Jovana je rado podelila vest da je pazarila novu trkačku napravu, ali kada je trebalo da koju reč više vezano za emocije kaže, tu je nekoliko dana otćutala.

– Oduševljene smo novim autom. Verujem da ćemo se vrlo brzo „upoznati” sa novim miljenikom, u takmičarskom žargonu rečeno, da se što pre uvozamo i naredne sezone opravdamo očekivanja, kako timska, tako i sponzora i ozbiljne armije navijača, kako u Srbiji tako i u Bugarskoj, sa posebnim osvrtom na komšije, jer ćemo voziti sa njihovom licencom. Nataša i ja smo uložile puno volje, truda i treninga u razvoj karijere, tako da će rezultati verujem biti na nivou očekivanog – rekla je Jovana Jovanović.

VWPoloYovana

Sitroen C2R2 maksi važi za malog zvrka na točkovima i rado je viđen na brzinskim ispitima. Podjednako ga voze muške, mešovite i ženske posade, i jednako se dobro snalaze. Mališan iz PSA grupacije nezvanično važi za vodeći auto u klasi i prema njemu se svi ostali ravnaju.

– Mislim da je to pravi izbor u ovom trenutku za nas, iz praktičnog razloga. C2R2 je prilično zatupljen automobil u klasi gde ćemo mi voziti, što će nam biti odlična prilika da tačno vidimo gde smo u odnosu na konkurenciju. Zbog toga će nam biti teže da se dokažemo, ali ćemo u isto vreme imati motiv više – dodala je Jovana.

Komentari su zatvoreni.