MENI
BRŽI SMO OD BUGARA Miloš Milovanović

Milovanović predvodi domaće snage

STARA EKIPA NA OKUPU Iskreni ljubitelji krosa

Antić briljirao u Pustoj reci

PREDSTAVNIK KLUBA DOMAĆINA Mladen Stanojević

27. 04. 2013. Comments (0) Views: 800 Motociklizam, Motokros

Bojnik spreman za okršaje

AMK Pusta Reka iz Leskovca organizator je treće trke Otvorenog šampionata Srbije u moto krosu. Na stazi u Gornjem Brestovcu, do izražaja će doći stari izazovi, a to je trka do poslednjeg metra za pobednički podijum u svakoj od klasa.

 PREDSTAVNIK KLUBA DOMAĆINA Mladen Stanojević – Staza je u potpunosti spremna za treći okršaj sezone Otvorenog šampionata Srbije u moto krosu. Pored domaćih takmičara na stazi Gornji Brestovac uveliko treniraju gosti iz Bugarske, Makedonije i Crne Gore. Majstori na moto kros motorima biće pojačani sa takmičarima na kvadovima, tako da će publika imati sigurno šta vidi – rekao je Dejan Stanojević jedan od organizatora.

Subota je prema standardnoj proceduri bila namenjena tehničkom prijemu, verifikaciji takmičara i nezvaničnim treninzima. Sutradan u nedelju, poče od ranih prepodnevnih časova startuju kvalifikacioni treninzi po klasama. U nedelju 22. aprila tačno u podne startuje prva trka klase do 65 kubika, slede kroseri do 85 kubika, zatim MX 2 i na kraju MX 1. Pravilnik takmičenja tokom jednog dana nalaže da se održe dve odvojene trke, tako da po završetku prve sledi i druga trka po klasama.

Komentari su zatvoreni.