MENI

Aktivnosti Subarua u auto sportu u 2013. godini

Đerekare ili Žunje za Centralnoevropsku zonu

ODLIČJA SU SPREMNA Kacige za vitrine

26. 01. 2013. Comments (0) Views: 690 Autosport, Ostalo

Večernja garderoba obavezna

Pretposlednjeg dana prvog meseca aktuelne godine Sportski auto karting savez Srbije, upriličiće proglašenje najboljih za sezonu 2012. Diskoteka Volpe i grad Kragujevac 30. januara sa početkom u 18.30 časova, biće domaćini svečane dodele priznanja najboljim automobilistima i kartingašima.

ODLIČJA SU SPREMNA Kacige za vitrine U samom centru Kragujevca biće izloženi trkački automobili koji će sasvim sigurno privući najviše pažnje, a koliko se razmišljalo o nivou manifestacije govori i činjenica da će za sve zvanice biti obavezna večernja garderoba. Gala veće u najavi učiniće da slavodobitnici i uvaženi gosti zaborave, da je proglašenje valjalo upriličiti, kao po običaju na isteku takmičarske sezone.

Program manifestacije još uvek nije potvrđen ali nezvanično saznajemo da se očekuje dolazak predsednika države Tomislava Nikolića i ministarke za sport Alise Marić. Pored izmeštanja svečanosti iz Beograda zanimljivo je da je planirano da odličja podele neka od velikih imena automobilizma nekadašnje SFR Jugoslavije, a između ostalih pominju se legende poput Miluna Vesnića, Franja Kunčera, Tanasija Kuvalje i Veska Prlainovića.

Komentari su zatvoreni.