MENI

GM Racing Banjaluka 2012

Vesnić spreman za Zalužane

PODSTREK ZA NOVE USPEHE Nadežda Korobejnikova i Dušan Borković

25. 09. 2012. Comments (0) Views: 1601 Autosport, Brdske trke

Dušan Borković i NIS nastavili saradnju

Dušan Borković, član NISOTEK rejsing tima Srbiji je doneo titulu evropskog šampiona. Ovo, do sada, najveće dostignuće srpskog automobilizma, Borković je ostvario zahvaljujući saradnji sa NIS-om, koji ga podržava dve godine za redom. Tim povodom danas je u hotelu “Izvor” u Aranđelovcu održana konferencija za novinare u okviru NISOTEC stručnog skupa.

PODSTREK ZA NOVE USPEHE Nadežda Korobejnikova i Dušan Borković

PODSTREK ZA NOVE USPEHE
Nadežda Korobejnikova i Dušan Borković

Najbolji srpski automobilista, pobednik ovogodišnjeg prvenstva u brdskim trkama, iskazao je u svom obraćanju medijima zahvalnost NIS-u kao kompaniji koja je poznata po tome što promoviše i podržava vrhunske sportske kvalitete i vrednosti.

– Ponosan sam što sam zahvaljujući podršci NIS-a ostvario veliki uspeh. Ova saradnja daje mi podstrek za nove pobede i šampionske titule na svetskom nivou – istakao je Borković.

Ovom prilikom prisutnima su se obratili i Nadežda Korobejnikova, direktorka direkcije za maloprodaju NIS-a i Dmitrij Vukolov, direktor direkcije maziva NIS-a, koji su istakli Borkovićev vanserijski talenat, kao i logičan sled prepoznavanja uzajamnih šampionskih kvaliteta i nastojanja, koji će, saglasni su govornici, doprineti još boljim sportskim rezultatima, a NIS potvrditi kao društveno odgovornu kompaniju koja podržava takva dostignuća.

Nakon oficiijalnog dela konferencije, prisutni su imali priliku da iskuse kako je voziti se u društvu evropskog šampiona po obroncima Bukulje.

Komentari su zatvoreni.