MENI
UBEDLJIV PO OGNJENOJ VRUĆINI Milan Nikolić

Dvostruki trijumf Milana Nikolića na Adi Huji

NEUMOLJIV NA STAZI Milan Nikolić ispred Nikole Lazrevića

Rođen za šampiona

OSVAJAČI TROFEJA BEOGRADA Luka Vojnić i Nikolina Radonjić

4. 07. 2012. Comments (0) Views: 606 Karting

Nikolina bez milosti za konkurenciju

Treću trku šampionata Sportskog auto karting saveza Srbije koja je minulog vikenda održana na kartodromu Ada Huja u Beogradu, obeležili su žestoki dueli u klasi 3. Pored domaćih golobradih mladića koji su se borili za bodove, učešće je uzela i gošća iz Crne Gore, Nikolina Radonjić.

 OSVAJAČI TROFEJA BEOGRADA Luka Vojnić i Nikolina Radonjić Mladoj i izuzetno brzoj devojčici iz Crne Gore ovo nije prvi put da vozi na Adi Huji, pre dve godine osvojila je i Trofej Beograda. Prošle nedelje u prvoj vožnji imala je drugo mesto i sve vreme napadala vodećeg i ujedno braneći poziciju, od ostatka družine sa trećeg i četvrtog mesta. Tolika ozbiljnost, srčanost, predanost i tačnost u vožnji kod svih učesnika klase 3 tokom 12 krugova, nije mogla ostaviti ravnodušnim nikoga pored staze. Vrhunac svega bilo je oduševljenje, neupućenih kada su saznali da se ispod kacige krije devojčica, koja tako dobro vozi, i nema ni malo milosti za konkurenciju.

Nema mesta komentaru, tipa njoj bodovi nisu važni, mogla je da pusti druge da se trkaju. Ako nisu znali, vreme je da se obaveste, da gosti na trci poput Nikoline ne „ulaze” u plasman i nikako ne mogu da smetaju ostalim učesnicima, naročito, ako tako dobro vozi. Sa tako dobrim konkurentom i domaćoj ekipi vredi da se što više takmiči, jer samo se tako napreduje.

Potvrda izrečenog je i druga trka, na kojoj je mlađana Nikolina od prvog do poslednjeg kruga bila na vodećoj poziciji, bez i jedne greške. Ada Huja važi za dobru, brzu i bezbednu stazu, na kojoj ima nekoliko mesta za preticanje, ali toliko su svi bili ujednačeni i dobri, da ni jedan takmičar, nije uspeo da stekne takvu prednost, čitaj brzinu, kako bi na jednoj od nekoliko pozicija pokušao da pretiče. Na kraju uredno čestitanje i drugarski razgovor samih učesnika, najlepši su deo trkačkog vikenda. Šteta je što naši ne mogu da uzvrate posetu Nikolini na nekoj od trka šampionata Crne Gore.

Komentari su zatvoreni.