MENI
Dejan Čolović i Aleks Lazarac

SAKSS proglasio najbolje u 2020. godini

Momir Subotić Sopot 2020

Subotić najbrži na Kosmaju tokom treninga za brdsku trku

Petar Miloradović Kosmaj 2020 brdska trka SAKSS

10. 09. 2021. Comments (0) Views: 2369 Autosport, Brdske trke

Tripli program na Kosmaju u režiji Brkića

Drugog vikenda septembra na Kosmaju nadomak Sopota Čedomir Čeda Brkić potpisuje tripli program auto sporta na radost kako takmičara tako i ljubitelja četvorotočkaša. Centralni događaj je brdska trka za šampionat SAKSS, a o istom trošku nastupiče takmičari klase super drajver, a parada starovremenskih automobila biće poslasitica vikenda. Nesebičnu pomoć kako i prethodne dve godine klub organizator dobio je od lokalne samouprave.

– Kosmaj nadomak Sopota i naravno prestonog grada, pravo je mesto da se ljubitelji sporta brzina na četiri točka ogledaju na brdskoj stazi u dve discipline. Prednost ako tako mgu da kažem imaju „brđani“, dok mlađa ekipa, jer od skorijeg vremena je u programu SAKSS super drajver će biti ravnopravano nadmetanje. Oldtajmeri su nešto što gajimo svih ovih decenija uporedo sa auto sportom tako da je to neraskidivi deo naše priče. Važno je napomenuti da i ove godine imamo ogromu pomoć od lokalne samouprave i prvog čoveka Sopota gospodina Živorada Milosavljevića – rekao je Čeda Brkić.

Pravilnikom takmičenja brdska trka „Nagrada Sopota 2021“ biće realizovana tokom subote, kada su na programu slobodni i kvalifikacioni treninzi, odnosno u nedelju kada će publika moći da vidi tri vožnje protiv štoperice. Super drajver je predviđen kao subotnji događaj, sa sve treninzima i trkama.

Tagovi: , , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *