MENI
Petar Miloradović Kosmaj 2020 brdska trka SAKSS

Tripli program na Kosmaju u režiji Brkića

Aleksa Radojković i Momir Subotić brdska trka Miroš avgust 2021

Subotić najbrži na Kosmaju

Momir Subotić Sopot 2020

11. 09. 2021. Comments (0) Views: 242 Autosport, Brdske trke

Subotić najbrži na Kosmaju tokom treninga za brdsku trku

„Nagrada Sopota 2021“ koja se drugog vikenda septembra održava na Kosmaju bila je u znaku slobodnih i kvalifikacionih treninga za brdsku trku šampionata Srbije. Prvo vreme posle dve vožnje protiv štoperice ima Momir Subotić u klasi 11.

Posle tehničkog i verifikacije pravo nastupa ostvarilo je 34 takmičara u 11 raspisanih klasa. Kratka, ali brza i dinamična staza iziskuje maksimalnu kocentraciju i svaki kiks skupo košta. Kako je ovo treća sezona jedino novajlije nisu upoznate sa „tajnama“ staze na Kosmaju.

Prvo vreme u Hibridu ostvario je Petar Miloradović, u klasi tri jedini je predrag Stefanović, tako da je bio i najbrži. Dragan Lukić ima prvo vreme u klasi 4, odnosno Srđan Višnjić u klasi 5. Borivoje Gajić je prvi u klasi 6, Uroš Brkić u klasi 8, Dejan Čolović u klasi 9, a Miljko Vojinović je bio najbrži u klasi 10.

Plasman Kosmaj kvalifikacije

Plasman Kosmaj kvalifikacije

„Sekundarni“ program pripao je takmičarima nove discipline super drajver, kojih ima više od 60. Shodno tome, subotu će svakako odraditi po pitanju kvalifikacija, a ako vremenski uslovi dozvole voziće dve vožnje kako predviđa Pravilnik, odnosno ako mrak učini sveoje, drugu će odraditi u nedelju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *