MENI
Ivan Mandić trening Tornik maj 2021

Mandiću prvo vreme na Torniku tokom kvalifikacija

Dusan Zandvort 2

Borković na postolju u Holandiji

Ivan Mandić 1 Zlatibor maj 2021

6. 06. 2021. Comments (1) Views: 2591 Autosport, Brdske trke

Ivan Mandić najbrži na Torniku

Triler završnica viđena je na prvoj ovosezonskoj trci za šampionat Srbije na brdskim stazama koju je organizovao ASU Zlatibor na ski centru Tornik. Posle dve vožnje najbrži u generalnom plasmanu je Ivan Mandić, dok je drugo mesto osvojio Uroš Brkić sa vremenskim zaostatkom od 418 hiljaditih delova sekunde, a treći je bio Momir Subotić.

Vremena sa subotnjih kvalifikacija bila su više nego jasan pokazatelj šta će se sve dešavati tokom nedeljne dve vožnje na novoj i praktično svima nepoznatoj stazi. U prvom okršaju protiv štoperice na stazi ukupne dužine 2690 metara najbrži je bio Aleksandar Vidosavljević sa vremenom 1:28.603, dok je drugo vreme ostvario Ivan Mandić koji je „kasnio“ 205 hiljaditih delova sekunde, odnosno Uroš Brkić se trećim vremenom i minusom od 438, takođe hiljaditih delova sekunde.

U drugoj vožnji najbrži je bio Brkić, ali je Mandić bio sporiji za dva stota dela sekunde, što je bilo dovoljno da se domogne prvog mesta. Vidosavljević je drugu vožnju završio pre vremena zbog levog pneumatika koji ga je poslao u bankinu, ali mu za utehu ostaje rekord staze.

Nezvanični generalni plasman
1. I. Mandić, 2. U. Brkić, 3. M. Subotić, 4. S. Trajkovski, 5. I. Ivanov, 6. D. Lukić. 7. S. Višnjić, 8. G. Nešić, 9. Ž. Đunisijević, 10. D. Ilić…

kompletni rezultati brdske trke Tornik

Tagovi: , , , , ,

Odgovor na Ivan Mandić najbrži na Torniku

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *