MENI

SAMO DO SREDE: AUTOMOBILI, MOTOCIKLI, PORODIČNI DAN, LEPOTICE…

Ekološka priznanja za Mercedes, Toyotu i AMSS

21. 03. 2016. Comments (0) Views: 1804 Industrija

Jelena Grkinić MISS DDOR BG CAR SHOW 05 i 10. MOTOPASSION

Jedan od najatraktivnijih „sporednih“ događanja tokom održavanja sajmova DDOR BG CAR SHOW 05 i MOTOPASSION svakako je takmičenje za titulu MISS, izbor najlepše hostese među stotinama najlepših koje su dodatno ukrašavale izložene automobile i motocikle. Takmičenje je održano u najvećoj, centralnoj hali Beogradskog sajma, petog dana ovog najvećeg auto-moto hepeninga trenutno u svetu.

IMG_4987

Nadasve stručni žiri, koji su činili Žaklina Ćurčić, prošlogodišnja pobednica ovog istog takmičenja, Mauricio Vala, izvršni direktor za prodaju i marketing DDOR Novi Sad, i Branko Lukić iz Jamahe, prvo je među 35 kandidatkinja izabrao top 10 devojaka, a potom, na opšu radost više stotina prisutnih i uz zvuke sirena podrške iz automobila izloženih u hali 1 Beogradskog sajma – i pobednice.

Konačno, za drugu pratilju izabrana je Jovana Gojković, koju su posetioci prethodno mogli da vide pored ni manje ni više nego – Bentleya.

Prva pratilja je Jelena Grkinić, sa štanda Peugeota, zapažena pored modela 3008.

A pobednica ovogodišnjeg takmičenja za MISS DDOR BG CAR SHOW i MOTOPASSION je Marija Milanović, takođe sa Peugeotovog štanda, ali iz pratnje modela 508.

Sve tri devojke dobile su prigodne nagradne vaučere, muški posetioci su ostali da plaču jer ovaj hepening nije potrajao znatno duže, a ženski su bili srećni jer su im takmičarke bile teško izdrživa konkurencija.

Press služba Beogradskog sajma

Komentari su zatvoreni.