MENI
Andrija Kostić na treningu F 4 Katalunja Španija

Kostić najbrži na treningu u Barseloni

Uroš Brkić CEZ Kruja jul 2023

Ubedljivi Uroš Brkić

12. 08. 2023. Comments (0) Views: 383 Autosport, Brdske trke, FIA CEZ

Uroš Brkić najbrži na Tari tokom treninga

Posle više od jedne decenije Tara je domaćin brdske trke koja se boduje za Centralnoevropsku zonu (CEZ), nacionalni šampionat i Otvoreno prvenstvo Srbije. Posle jednog nezvaničnog i dva zvanična treninga prvo vreme u generalnom plasmanu ujedno i klasi ostvario je Uroš Brkić.

– Dobar je osećaj biti ponovo na Tari i boriti se za dragocene bodove u šampionatu Centralnoevropske zone (CEZ). Putari su u nameri da stazu učine što boljom, na jednom delu „malo“ preterali sa količinom asfalta, tako da je potrebna dodatna pažnja. Sve ostalo je potpuno kako treba, ujedno imam i prvo vreme posle treninga tako da sam spreman za nedeljni okršaj protiv štoperice – rekao je Uroš Brkić.

Prepodnevni deo subotnjeg takmičarskog dana pripao je tehničkom pregledu i verifikaciji takmičara, posle kojeg je pravo nastupa dobilo tačno 50 takmičara iz zemlje i inostranstva.

Svečano otvaranje takmičenja zakazano je za 10 časova u nedelju 13. avgusta, a prva vožnja od tri koliko je predviđeno Pravilnikom takmičenja na programu je od 11 sati. Dodela nagrada planirana je za 17.30 časova.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *