MENI
Autoslalom Ponikve jun 2023

ASU Žilijus na Ponikvama

Aleksandar Vidosavljević Bobo pehar za rekord staze Đerekare - Mramor

Vidosavljević potvrdio primat

Aleksandar Vidosavljević Bobo

10. 06. 2023. Comments (0) Views: 1104 Autosport, Brdske trke

Vidosavljeviću novi rekord staze Đerekare – Mramor

Prvi dan duplog programa Otvorenog i nacionalnog šampionata Srbije na brdskim stazama koji se održava u Brzeću iznad Brusa u potpunosti je obeležio Aleksandar Vidosavljević Bobo osvajanjem prvog mesta u generalnom plasmanu. Koliko je Bobo bio raspoložen za vožnju najbolje govori podatak da je „srušio“ svoj prošlogodišnji rekord na stazi Đerekare – Mramor. Drugo mesto u generalnom plasmanu pripalo je gostu iz Bugarske Aleksandru Dimitrovu, a treće Danijelu Paniću.

Posle tehničkog prijema i verifikacije pravo nastupa ostvarilo je 44 takmičara u svim raspisanim klasama. Nezvanični treninzi odrađeni su po kiši, da bi zvanični bili u promenljiv vremenskim uslovima, koji su jednom delom uticali da tokom istih čak sedam takmičara završi pre vremena što zbog izetanja, što zbog tehničkih problema. Ogroman doprinos organizatoru takmičenja „SAKSS – Concord Brus 2023“ kao i svih prethodnih sezona dali su lokalna samouprava, TO regija Kopanik i TO Brus.

Sutra je drugi takmičarski dan po istom planu i programu. Jutro će krasiti treninzi, a popodnevne časove dva nadmetanja protiv štoperice od starta do cilja.

Nezvanični rezultati

Generalni plasman: 1. A. Vidosavljević, 2. A. Dimitrov, 3. D. Panić, 4. K. Krumov, 5. V. Vasilev, 6. M. Subotić, 7. M. Lazarov, 8. V. Tužarov. 9. M. Spasojević, 10. Ž. Đunisijević

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *