MENI

Kako Bosch inženjeri uvode novine kada je u pitanju...

Toyota lansira novi B-SUV

Subaru Forester e-BOXER

14. 01. 2020. Comments (0) Views: 1747 Industrija, Subaru

Novi Subaru Forester e-Boxer stigao na tržište Srbije

• Prvi primerci nagrađivanog modela Subaru Forester e-BOXER stigli u Salon ovlašćenog distributera za Srbiju i Crnu Goru, firme Nicos C. Kattamis Serbia & Montenegro
• Uskoro i zvanična promocija

Prvi primerci modela Subaru Forester e-BOXER, koji je nedavno proglašen za najbolji automobil u klasi – “Best in Class Cars of 2019”, u klasi malih Off-Road/MPV modela u izboru EuroNCAP*1, stigli su u Srbiju.

Novi Subaruov hibridni automobil, koji za pogon koristi kombinaciju 2,0-litarskog 4-cilindarskog benzinskog motora i elektro-motora, deli prepoznatljivu DNK sa ostalim modelima u gami. Tu spadaju poznati simetrični pogon na svim točkovima i izuzetne off-road mogućnosti koje, uz klirens od 220 mm, pruža unapređeni X-mode sistem, koji kroz dva režima rada prilagođava vožnju vremenskim uslovima i kvalitetu podloge.

Sa više detalja o modelu Subaru Forester e-BOXER, ali i ostalim modelima u ponudi, zainteresovani mogu da se upoznaju već sad, prilikom posete Salonu koji se nalazi na adresi Autoput za Zagreb 32, 11271 Zemun, a zvanična promocija modela Subaru Forester e-BOXER, čime će se i ozvaničiti dolazak na tržište Srbije, održaće se uskoro.

*1: EuroNCAP – Evropski program kontrole novih automobila

Prvi primerci novog modela Subaru Forester e-BOXER nalaze se u Salonu Nicos C. Kattamis (S&M) LTD
SUBARU SRBIJA, na adresi adresi Autoput za Zagreb 32, 11271 Zemun, http://subaruserbia.com/

Tagovi: ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *